SEDAM DOBRIH IDEJA

Od brzih recepata do jesenskih klasika: Ovaj tjedan kuhamo špagete alla putanesca, dinstani kupus s mesom, kobasice u umaku od luka...

 Marcomayer/Getty Images
Spremamo i sočni tuna-tost, jednostavnu piletinu u rajčici koju će svi voljeti, krem juhu od gljiva i pečeni batak i zabatak s varivom od buče i krumpira
Spremamo i sočni tuna-tost, jednostavnu piletinu u rajčici koju će svi voljeti, krem juhu od gljiva i pečeni batak i zabatak s varivom od buče i krumpira

U novom tjednu donosimo sedam novih ideja za ručak: od laganog recepta za spaghette alla putanesca, preko pravih zimskih, utješnih jela kao što su kobasice u umaku od luka i dinstanog kupusa s mesom, kremaste juhe od gljiva i tuna tosta, pa sve do raskošnijeg nedjeljnog ručka, kada predlažemo pečeni batak i zabatak s varivom od buče i krumpira. Recepti vas čekaju u nastavku.

PONEDJELJAK

Mirisna, pikantna i neodoljivo mediteranska, špageti alla Puttanesca savršeno su jelo za početak tjedna kada želite nešto brzo, jednostavno i prepuno okusa.

SPAGHETTI ALLA PUTANESCA

image
Marcomayer/Getty Images

UTORAK

Sočne, zapečene kobasice uronjene u bogat, karamelizirani umak od luka idealan su ručak koji će zagrijati cijelu obitelj.

KOBASICE U UMAKU OD LUKA

image
From_my_point_of_view/Getty Images/istockphoto

SRIJEDA

Topao, mirisan i zasitan, dinstani kupus s mesom klasično je domaće jelo koje donosi savršenu kombinaciju jednostavnosti i punog, bogatog okusa.

DINSTANI KUPUS S MESOM

image
Letty17/Getty Images

ČETVRTAK

Komadi piletine koji se krčkaju u umaku od rajčice, začina i svježeg bilja postat će vaš omiljeni ručak

Ovo je ona vrsta piletine u rajčici koju radim kad mi treba nešto mirisno, jednostavno i dovoljno "konkretno" da vam još samo treba komad kruha ili malo riže.

PILETINA U RAJČICI

image
Maria_lapina/Getty Images/istockphoto

PETAK

Sočni tuna-tost spaja hrskavi, zlatni kruh, kremastu tunu i rastopljeni sir u jednostavan, brz obrok koji je jednako dobar za doručak, ručak ili kasni međuobrok.

SOČNI TUNA-TOST

image
Gorchittza2012/Getty Images

SUBOTA

Krem-juha od gljiva spaja bogatstvo šumskih aroma sa svježinom cvjetače i blagim začinima, stvarajući nježnu, kremastu teksturu.

KREM JUHA OD GLJIVA

image
Luchezar/Getty Images

NEDJELJA

Pečeni batak i zabatak poslužen s varivom od buče i krumpira spaja sočnost mesa s blagim, kremastim povrćem, stvarajući topao, zasitan obrok koji miriše na domaću kuhinju.

PEČENI BATAK I ZABATAK S VARIVOM OD BUČE I KRUMPIRA

image
Rimma_bondarenko/Getty Images
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2025 06:22