U novom tjednu donosimo sedam novih ideja za ručak: od laganog recepta za spaghette alla putanesca, preko pravih zimskih, utješnih jela kao što su kobasice u umaku od luka i dinstanog kupusa s mesom, kremaste juhe od gljiva i tuna tosta, pa sve do raskošnijeg nedjeljnog ručka, kada predlažemo pečeni batak i zabatak s varivom od buče i krumpira. Recepti vas čekaju u nastavku.
PONEDJELJAK
Mirisna, pikantna i neodoljivo mediteranska, špageti alla Puttanesca savršeno su jelo za početak tjedna kada želite nešto brzo, jednostavno i prepuno okusa.
UTORAK
Sočne, zapečene kobasice uronjene u bogat, karamelizirani umak od luka idealan su ručak koji će zagrijati cijelu obitelj.
SRIJEDA
Topao, mirisan i zasitan, dinstani kupus s mesom klasično je domaće jelo koje donosi savršenu kombinaciju jednostavnosti i punog, bogatog okusa.
ČETVRTAK
Komadi piletine koji se krčkaju u umaku od rajčice, začina i svježeg bilja postat će vaš omiljeni ručak
Ovo je ona vrsta piletine u rajčici koju radim kad mi treba nešto mirisno, jednostavno i dovoljno "konkretno" da vam još samo treba komad kruha ili malo riže.
PETAK
Sočni tuna-tost spaja hrskavi, zlatni kruh, kremastu tunu i rastopljeni sir u jednostavan, brz obrok koji je jednako dobar za doručak, ručak ili kasni međuobrok.
SUBOTA
Krem-juha od gljiva spaja bogatstvo šumskih aroma sa svježinom cvjetače i blagim začinima, stvarajući nježnu, kremastu teksturu.
NEDJELJA
Pečeni batak i zabatak poslužen s varivom od buče i krumpira spaja sočnost mesa s blagim, kremastim povrćem, stvarajući topao, zasitan obrok koji miriše na domaću kuhinju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....