TJEDNI MENI

Što kuhati ovaj tjedan? Od kobasica s kupusom i zapečene palente do hrskavih ribljih štapića

 Deposit Photos
Pripremili smo sedam novih recepata za svih sedam dana u tjednu, od lagane salate do zasitnog pečenja...

Vikend smo produžili i današnji dan odlučili iskoristiti za odmor od kuhanja pa tako tjedan počinjemo jednostavnom salatom sa slanutkom, a ako vam je ostalo pečenja od jučer, komadiće mesa svakako iskoristite i u ovoj salati. U radni tjedan zatim krećemo bogatim sendvičem koji možete ponijeti i na posao, a u srijedu se vraćamo klasiku koji obožavamo za vrijeme hladnijih dana – kobasicama s kiselim kupusom i krumpirom. Pred kraj radnog tjedna radimo i palentu na nešto drugačiji način, sa sirom i vrhnjem, a u petak pak pripremamo domaće riblje štapiće i poslužujemo ih uz hrskave krumpiriće od batata. A onda je tu i vikend. Subotu smo rezervirali za prhku pitu od špinata, svježeg i feta sira, a u nedjelju, već po običaju, radimo sočno svinjsko pečenje. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

SALATA S KUS KUSOM I SLANUTKOM

image
Picasa

UTORAK

SENDVIČ S PILETINOM I PEČENOM PAPRIKOM

image
Ivan Danik

SRIJEDA

KOBASICE S KISELIM KUPUSOM I KRUMPIROM

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

ZAPEČENA PALENTA S VRHNJEM I SIROM

image
Olha Afanasieva

PETAK

DOMAĆI RIBLJI ŠTAPIĆI

image
From_my_point_of_view

SUBOTA

PITA SA ŠPINATOM I SIROM

image
Deposit Photo

NEDJELJA

SVINJSKO PEČENJE

image
Brent Hofacker

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2021 10:13