DOBRE VIJESTI

Božićne kekse i kolače ove godine možete kupiti i na tri superpopularne zagrebačke adrese

Kako su najavili na svojim društvenim mrežama, blagdansku ponudu uvode i Proof 33, Salo i Le Kolač slastičara Roberta Hromalića

Nakon što smo izbacili svoju ultimativnu listu slatkih blagdanskih paketa slastičarnica koje i sami rado pohodimo ili iz njih naručujemo, naišli smo informacije da se na pečenje božićnih slastica bacaju i na tri superpopularne zagrebačke adrese - u Proofu 33, Salu na Opatovini te u Le Kolaču Roberta Hromalića.

TRI KUTIJE, ZA SVAKOG PONEŠTO

Iz Proofa su tako objavili da ovih blagdana nude kutije od 250, 500 grama te jednog kilograma, a u njima se nalaze linzeri, amaretti s narančom i medom, prhki keksi, husari s makom i džemom, vanili kiflice, raspucanci, keksi s anisom, mliječnom čokoladom i karamelom. Osim toga, u kutiji se nalazi i njihov Stollen, kolač s kandiranim voćem, začinima i orašastim plodovima. Budući da su količine ograničene, savjetuju da se kutije rezerviraju što prije, a pokupiti se mogu između 20. i 23. prosinca na adresi Ilica 33. Više informacija potražite na njihovom Instagram profilu.

image
Proof 33 Instagram
image
Proof 33 Instagram

SLASTICE PETRE JELENIĆ

Iako se u Salu na zagrebačkoj Opatovini ne mogu kupiti kutije, ovdje možete kupiti pojedinačne slastice pa ih sami upakirati u slatki paket. Petra Jelenić sa svojim timom ove godine priprema paprenjake, starinski biskupski kolač koji dolazi u dvije veličine, prhku pitu te zagrebačku tortu. Blagdanske slastice u Salu će se moći kupiti od 16. prosinca, a više informacija potražite ovdje.

image
Salo Zagreb Instagram

KLASICI ROBERTA HROMALIĆA

Baš kao ni proteklih godina, ekipa iz Le Kolača predvođena slastičarom Robertom Hromalićem ne miruje niti ove. Nude tako tri vrste prhkih keksa, klasične s vanilijom, zatim s lješnjacima i s pistacijom, a osim toga, tu je i božićni kolač, mramorni kolač, kolač od đumbira i kolač od limuna i limete. Prhki keksi i karamel umak upakirani u simpatične kutije mogu se naručiti putem službene e-mail adrese ili kupiti direktno u slastičarnici Le Kolač u Branimirovoj 41, u Parku kneževa. Više informacija čeka vas ovdje.

image
Paula Šantić
image
Paula Šantić
image
Paula Šantić
image
Paula Šantić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:51