
Prvi ovogodišnji Hook & Cook festival starta u petak, 12. srpnja, u Banjolama, gdje će se ribarski mulo pretvoriti u epicentar lokalne kreativnosti, okusa i glazbe. U tom malom svemiru, u radijusu od desetak kilometara oko Pule, okupila se prava vojska istarskih kreativaca.
Ove godine festival tako okuplja najbolje brendove Istre pa će se svježa Hook & Cook riba susresti s komadima kozjeg sira Kumparičke, dok se peče vruća Fakin napoletana. Čaše će se puniti prirodnim vinima Sorsi bara, organskim pivom Kampanjole, a točit će se i RUKE Gin, destiliran s lokalnim biljem poput smilja i listova smokve.
Za zvučnu kulisu bit će zaduženi Music After Dinner, kolektiv koji drži istarsku elektronsku scenu na nogama, a kao šećer na kraju - Nemanja (DJ set), zaokružit će večer sa svojim probranim selekcijama.
Nakon ovog eventa Hook & Cook ekipa vrtit će se još malo po Istri. Recimo, 2. kolovoza dolaze u Medulin, zatim su u Cerovlju 16. kolovoza, nakon čega se sele na sjever u malo mjesto Karigador 23. kolovoza i za kraj zaokružuju priču u Rovinju sredinom rujna.
"Ovo definitivno nije samo još jedan jedan ljetni event, već manifestacija lokalne snage. Točnije - ovo je iskreni spoj hrane, glazba i pića, ali i energije ljudi koji žive isti lifestyle. Istra je to kakva treba biti - opuštena, ukusna i pomaknuta. Svi su pozvani i dobrodošli! Više informacija o događanjima dostupno je i na službenoj Instagram stranici Hook & Cook festivala", poručili su organizatori festivala.
Komentari
0