GASTRO KIOSCI

Jedan od najboljih burgera u gradu pojest ćete na kiosku, a zeleni curry iz Khaosa stvara kaos

S dolaskom lijepog vremena dobili smo razlog više da pauzu od posla provedemo u šetnji i svoj glavni obrok u danu pojedemo na zraku

KSS BURGER ONE - FREUDEOVA 7C, SIGET

image
Neja Markicevic/Cropix

U zagrebačkom kvartu Siget nalazi se burger bar pod nazivom „KSS Burger One“ iza kojeg stoji poznati glazbenik Renato Đošić Renman. U ponudi ima nekoliko okusa burgera kao što su classic, cheese, chicken i country koji dolaze u rasponu cijena od 40 do 50 kuna, a uz burgere je uključen i pommes frites. Kiosk je otvoren od ponedjeljka do subote od 10 do 22h. Pratiti ga možete na Facebooku i Instagramu.

via GIPHY

KHAOS - TRG DRAGE IBLERA 10, DONJI GRAD

image
Marko Miščević/Cropix

Autentični tajlandski kiosk Khaos vrlo brzo nakon otvaranja stekao je pravu popularnost među Zagrepčanima zbog svoje tom yum juhe, ukusnog pad thaija, curryja i stir fry jela od riže. Radno vrijeme im je od 12 do 17 sati od utorka do subote, no naša topla preporuka je da naručite ranije telefonom kako ne biste čekali predugo. Potražite detaljniji meni na Facebooku i Instagramu.

via GIPHY

BARBAQ - ULICA ĆIRE TRUHELKE 4, KNEŽIJA

image
Marko Miščević/Cropix

O Mojmiru Žuveli i njegovom kiosku za hranu BarbaQ koji, kada ne sudjeluje na nekom od gastro festivala u Zagrebu, parkira na Knežiji u ulici Ćire Truhelke 4 od 12 do 18 sati svaki dan, širi se samo dobar glas. Na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) možete pratiti što Žuvela sa svojim timom radi te se predbilježiti za svoj idući ručak. Pritom ponedjeljkom i utorkom možete uživati u chili con carne, utorkom i petkom u tonkotsu ramenu, srijedom i subotom u La caja china odojku s restanim krumpirom i kiselim kupusom, a nedjeljom u pečenju iznenađenja poput patke u parenom pecivu. Iako uvijek nude još jela, vrijedi se najaviti kako biste se osigurali da ćete u ručku sutradan posebno uživati.

via GIPHY

PALAČINKE.HR - TRŽNICA KVATRIĆ, KVATRIĆ

Nakon što su pokrenuli online poslovanje s dostavom klasičnih palačinki s čokoladom i marmeladom kakve biste sami kod kuće pripremili, ali sada ne morate, Palačinke.hr proširile su svoje poslovanje i na fizičku adresu. Njihov se kiosk nalazi na tržnici Kvatrić i gleda na križanje Martićeve i Šubićeve ulice, a otvoreni su od 10 ujutro. S obzirom na to da su njihove palačinke tek nekoliko kuna komad, bez grižnje savjesti možete ih uzeti i više pa ih pretvoriti u pravi ručak. Pratite ih na Facebooku i Instagramu.

via GIPHY

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:32