Screenshot
PUN OPTIMIZMA

BIVŠI SVJETSKI PRVAK U ODLIČNOM RASPOLOŽENJU USPRKOS POSRTAJU 'Nestao' nakon 26 sekundi povratničkog meča, pa poslao poruku navijačima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2019. 22:45

Ranije ovog mjeseca MMA fanovi su napokon doživjeli povratak bivšeg prvaka u teškoj kategoriji Caina Velasqueza. Nažalost, povratak je trajao tek 26 sekundi koliko je bilo potrebno Francisu Ngannouu da u svoju vitrinu spremi još jedan veliki skalp.

Iako je dosta toga rekao na press konferenciji nakon borbe, gdje je vrlo rado odgovarao na pitanja novinara, Meksikanac je odlučio u četvrtak poslati poruku za javnost povodom poraza prekidom u povratničkom meču, piše Fighsite.hr.

Čini se da je Velasquez u odličnom raspoloženju unatoč teškom posrtaju.

“Obitelj je najbolji lijek nakon lošeg dana u uredu. Idem naprijed! Hvala za svu ljubav i potporu koja je stalna”, napisao je Cain uz fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa svojom djecom.

Podsjećamo kako je Velasquez posljednji meč prije obračuna s Ngannouom odradio još 2016. godine. U međuvremenu je muku mučio s ozljedama i rehabilitacijama, a u jednom trenutku je izgledalo kao da se nikada neće vratiti. Sada kada mu je povratak bio neuspješan, dojam je da ne misli stati, nego da će pokušati još jednom.

U ovom trenutku se ne zna kakva je točno situacija s njegovim koljenom koje je stradalo nakon što ga je Kamerunac pogodio aperkatom u bradu i izbacio iz balansa. Upravo o toj ozljedi će ovisiti kada bi Velasqueza mogli gledati ponovno u akciji.

Linker
16. travanj 2024 10:01