Instagram (Mirko Filipović)
LEGENDA NE ODUSTAJE

FOTO: CRO COP SE PONOVNO JAVIO IZ BOLNICE, OVOGA PUTA S PORUKOM ZA SVOG PROTVNIKA 'Znam kako se sada osjećaš...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2018. 23:11

Nakon što se sinić obratio iz bolnice, danas je Mirko Filipović ponovno objavio status vezan za otkazivanje meča na Bellatoru 200 koji se trebao održati ovog petka u Londonu.

U ponedjeljak je, naime, MMA javnost šokirala vijest o teškoj ozljedi koljena i oporaciji koju je Filipović morao hitno odraditi. I to samo dva dana prije nego što se trebao otisnuti prema britanskoj prijestolnici i boriti se u meču koji je trebao biti njegov debi u promociji Scotta Cokera, piše Fight Site.

Cro Cop je danas skoristio priliku kako bi se ispričao svom nesuđenom protivniku Amerikancu Royu Nelsonu preko svog službenog Facebook profila. Također ga je zamolio da mu pruži još jednu šansu kada se oporavi.

“Roy Nelson, molim te primi moje isprike što sam otkazao borbu. Naporno sam trenirao za našu borbu, baš kao i ti. I znam kako se sada osjećaš. No u petak sam ozlijedio sam koljeno (ACL) i jučer sam morao sam ići na operaciju”, započeo je svoju objavu legendarni hrvatski borac.

Filipović unatoč teškoj ozljedi i operaciji ne misli prekinuti karijeru. Dapače, već razmišlja o novom terminu borbe protiv “Big Coutryja”.

“No oporavit ću se čim prije i nadam se da ćemo onda imati naš revanš koji stvarno želim i nadam se da ćeš ga opet prihvatiti!”, dodao je Filipović.

Ovaj sjajan dvojac se prvi put susreo već sada davne 2011. kada je Nelson slavio prekidom u trećoj rundi. U taj je meč Cro Cop ušao s puknutom tetivom bicepsa i upravo je to vjerojatno i kumovalo porazu. Ovaj put se ozljeda lijevog koljena ispriječila povijesnom revanšu. Filipović se ozlijedio u petak na jednom od posljednjih treninga prije puta. Stradali su križni ligamenti lijeve noge.

Bellator je odlučio Nelsona ostaviti na popisu borbi pa u ovom trenutku pokušavaju pronaći zamjenu za Cro Copa. Hoće li u tome uspjeti, saznat ćemo vrlo brzo. Sunaslovna borba večeri Bellatora 200 je sada prolongirana u naslovnu.

Linker
17. travanj 2024 02:58