Facebook (Mirko Filipović)
MIRKO OPISAO SVU BOL I MUKU

FOTO: CRO COP SE S BOLNIM IZRAZOM NA LICU JAVIO IZ BOLNIČKOG KREVETA Legenda borilačkog sporta otkrila detalje teške ozljede: 'Pao sam na pod od boli'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2018. 01:36

Mirko Filipović trebao je danas biti na putu prema Londonu gdje ga je ovog petka čekao veliki revanš s Amerikancem Royem Nelsonom, ali je umjesto toga morao u bolnicu i na kirurški stol.

Cro Cop je, naime, na jednom od posljednjih treninga teško ozlijedio nogu, preciznije, stradao mu je prednji križni ligament lijevog koljena.

Mirko je ubrzo nakon nesreće završio u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku gdje je i jutros uspješno operiran. Čim je došao k sebi, hrvatski borac se preko Facebooka javio fanovima i detaljnije objasnio što se točno dogodilo. U njegovoj objavi našla se i isprika Nelsonu s kojim i dalje želi ponovno odmjeriti snage.

Filipovićevu objavu prenosimo u cijelosti:

- Dragi prijatelji, u petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama, za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam mogao više stati na tu nogu, a magnet iduće jutro je pokazao ono čega sam se i bojao, da mi je puknuo prednji križni ligament, da je hrskavica oštećena. Jutros sam operiran u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zaboku! Jako mi je žao jer sam se jako radovao ovoj borbi i bio sam zaista maksimalno spreman jer sam prošao vrhunski trening kamp. Isprike svima, a posebno Royu Nelsonu jer je i on krvavo trenirao za ovu borbu, a sada od nje neće biti ništa, ali, nažalost, ovo je viša sila i na to nisam mogao utjecati. Čim se oporavim nadam se da ćemo Roy i ja ipak odraditi naš uzvratni meč jer ga vjerujem i on i ja jako želimo, a vjerujem i mnogi MMA fanovi! Hvala na razumijevanju i veliki pozdrav svima - poručio je Filipović preko Facebooka.

Linker
18. travanj 2024 09:53