Tomislav Kristo / CROPIX
NEMA PREDAJE

FOTO: OD OPERACIJE NIJE PROŠLO NITI TJEDAN DANA, A HRVATSKA 'MAŠINA' VEĆ TRENIRA Borilačka legenda spustila se u dvoranu i počela raditi s utezima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2018. 13:45

Iako od teške operacije nije još prošlo niti mjesec dana, Mirko Filipović ponovno je u treningu, što možemo vidjeti po njegovoj današnjoj objavi na Instagramu, prenosi Fight site.

Naravno, suludo bi bilo za očekivati kako je Filipović već počeo koristiti nogu, odnosno za to će se ipak morati pričekati još koji mjesec. No, borilačka legenda se spustila u dvoranu gdje je počela raditi s utezima, što je dokaz kolika je snaga volje kod njega u pitanju. Uostalom, takvo što su očekivali svi koji ga prate i koji znaju koliko je posvećen treningu. Da nije tako, ne bi s 43 godine još uvijek bio u ovakvoj formi.

Što se tiče njegovog povratka, Cro Cop je već rekao kako vjeruje da će do jeseni biti spreman i u punom treningu te se nada kako će Bellator ponovno ugovoriti borbu protiv Roya Nelsona, što mu je i dalje velika želja odraditi. Također, želja za umirovljenjem na Rizinovom eventu posljednjeg dana ove godine je također i dalje tu. I zbog toga nema sumnje kako će Mirko koristiti svaku priliku da trenira, barem onoliko koliko su zdravlje dozvoljava. Jer svako prerano korištenje operirane noge moglo bi samo još više pogoršati stvar.

Mi ćemo svakako pratiti oporavak legendarnog borca, u nadi kako će se uistinu vratiti u dvoranu prije nego što govore sve prognoze, a po mnogima je za oporavak nakon ovakve operacije potrebno minimalno šest mjeseci. Filipović je već ranije prevario slične brojke pa zašto ne bi i ovog puta?

Linker
19. travanj 2024 02:24