Screenshot: Facebook
RAZGOVOR S LIJEČNIKOM

MIRKO FILIPOVIĆ OBJAVIO VIDEO NEPOSREDNO UOČI OPERACIJE: Cro Cop u najtežim trenucima nije izgubio smisao za humor: Još dva puta i mora kumstvo pasti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2018. 20:49

Mirko Filipović je na svom službenom Instagram profilu u srijedu objavio još jedan “post” iz bolničkog kreveta u bolnici Sveta Katarina. Ovaj put se radi o video materijalu u trajanju od 40 sekundi, piše Fightsite.hr.

Na njemu je prikazan Filipović nekoliko trenutaka prije odlaska na operaciju koju je odradio u ponedjeljak. Razgovarajući s liječnikom Hudetzom koji se priprema upravo ga operirati, Cro Cop mu je rekao “čini mi se da je ovo osmi put da me operiraš”.

“Još dva puta i mora kumstvo pasti…”, našalio se legendarni borac nakon što je na startu videa rekao:

“Umjesto u London, ja u Bračak (gdje se nalazi bolnica op.a).”

Podsjećamo, Cro Cop je bio prisiljen otkazati nastup na Bellatorovom 200-tom eventu u Londonu samo nekoliko dana prije ulaska u kavez sa starim rivalom Royom Nelsonom. Filipoviću je na jednom od posljednjih treninga stradao prednji križni ligament koljena te je hitno morao biti podvrgnut operaciji.

Za sada nije poznato koliko bi trebao trajati oporavak, no Cro Cop je već sada najavio povratak u borilište. Zamolio je “Big Countryja” u utorak da mu oprosti zbog otkazivanja, kao i da bi htio prolongirati revanš za kasniji datum.

Bellator traži zamjenu za Filipovića te su odlučili Nelsona ostaviti na popisu borbi priredbe koja se održava u londonskoj O2 Areni.

Linker
19. travanj 2024 23:24