sn arhiva
NOVA PRILIKA

POPULARNI DEBELJKO NIJE ZABORAVIO NA OTKAZANI REVANŠ Amerikanac prozvao Cro Copa i otkrio velike planove ugledne promocije? 'Vidimo se uskoro'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2018. 10:06

Ako ste se pitali je li Roy Nelson i dalje zainteresiran za meč protiv Mirka Filipovića, odgovor je potvrdan! Popularni debeljko koji se ranije natjecao u UFC-u, a sada je dio Bellatora, je pratio Cro Copov nastup u RIZIN-u protiv Roquea Martineza.

Dapače, poželio mu je sreću prije nego što je legendarni hrvatski borac ušao u borilište. “Big Coutry” je na svom službenom Instagramu objavio fotografiju Filipovića i Martineza sa službenog vaganja te je napisao:

“Trebao bih liječnika kojeg Cro Cop koristi. Tko ima njegov broj? Sretno večeras! Vidimo se uskoro”, stoji u Nelsonovoj poruci.

Ovo “vidimo se uskoro” pokazuje da je i Bellator zainteresiran i dalje za revanš ova dva MMA veterana. 42-godišnji Amerikanac će se susresti s Rusom Sergeijem Kharitonovim 12. listopada na Bellatoru 207, no već sada gleda u budućnost prema potencijalnom “matchupu” protiv Filipovića, piše Fight Site.

Podsjećamo kako se dvojac trebao sučeliti na jubilarnom Bellatoru 200 u Londonu u lipnju, no Cro Copu su pukli ligamenti koljena samo tjedan dana prije ulaska u borilište. Mirko je bio prisiljen otkazati nastup i podvrgnuti se operaciji. Samo nekoliko mjeseci kasnije se uspješno oporavio i vratio u kavez.

Prvi meč između Nelsona i Cro Copa je održan na UFC-u 137 2011. godine. “Big Country” je slavio prekidom u trećoj rundi. Filipoviću je taj poraz posebno teško pao jer je u njemu bio ozlijeđen. Naime, prije odlaska prema Las Vegasu hrvatskom nokauteru je pukla tetiva bicepsa. No, unatoč teškoj ozljedi je odlučio odraditi taj nastup.

Linker
26. travanj 2024 02:09