Screenshot: YouTube
NEKA INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAO

VIDEO: SVJETSKI PRVAK U KATEGORIJI TEŠKIH PSIHOPATA Navlači amaterske borce na lagani sparing, a onda se iživljava na njima. Evo zašto ga zovu - PSIHO

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2017. 12:12

Sparinzi su u borilačkim sportovima po mnogima jedna od najbitnijih stvari. Izuzemo li same borbe za potrebno iskustvo, od svih silnih treninga bez spariranja vjerojatno nitko ne bi daleko dogurao. No, kako to i biva u drugim sportovima, tako i u ringu, ili bolje rečeno oko njega, nađe se poneki 'manijak'.

Tako portal Fightsite donosi priču o, već svima koji prate ovakve sportove, poznatom 'psihu'. Charlie Zelenoff, inače samoprozvani neporaženi svjetski boksački prvak, radi neke od najgnjusnijih, a potencijalno i vrlo opasnih stvari.

Zelenoff sa sobom vodi prijatelja da snima kako 'sparira' s ostalim borcima. Međutim, ovaj 'majstor' pronalazi čiste amatere i onda ih brutalno izudara. Svoje 'uspjehe' stavlja na internet reklamirajući se kao GOAT boksa.

Tu i tamo Zelenoff naleti na nekoga tko 'ubije Boga u njemu', no bez obzira na to ovaj psiho i dalje ne posustaje i kako sam tvrdi ima skor 134:0. Ovaj slučaj je po mnogima isključivo za mentalne institucije, a ako ga već one ne žele, onda bi se 'prvakom' morali pozabaviti policija i tužiteljstvo.

Linker
29. travanj 2024 17:46