HRVATSKA PJEVA

VIDEO: DRAGO DIKLIĆ I ANTE GELO SVIRAJU U VAŠIM DOMOVIMA Pogledajte novi ekskluzivni koncert na portalu Jutarnji.hr: 'Past će i pokoja suza'

 
Drago Diklić i Ante Gelo
 Jutarnji list / HANZA MEDIA

Jedan je od najvećih umjetnika zabavne glazbe, njegove pjesme poput ‘Još samo večeras’, ‘Opet si plakala’ ili ‘Zagreb je najljepši grad’ odavno su dio glazbene povijesti.

Ponosni autor tih pjesama je Drago Diklić Fiko koji je svoj život posvetio glazbi. Upravo on u ponedjeljak navečer stiže u goste kod svog prijatelja i suradnika Ante Gela - dvojac će se prisjetiti zajedničkih anegdota od svirki na legendarnoj terasi opatijskog hotela Kvarner pa do one posljednje u dupko punoj zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski u kojoj su se družili u studenome prošle godine.

Zagreb, 040320. 
HRT, studio Anton Marti.
Tonska proba za Zlatni Studio.
Na fotografiji:  Ante Gelo, gitara, producent Zlatnog Studija.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX
Ante Gelo

- Gelo je puno, puno mlađi od mene, ali moram istaknuti da je oplemenio moje brojne koncerte posljednjih godina - započinje priču Fiko koji se ovom druženju veseli poput malog djeteta.

- Ante dobro zna da moja publika, moje cure, kako dame volim nazvati, emotivno doživljavaju svaku našu svirku pa često padne i pokoja suza. Nadam se da će tako biti i sad, a mi ćemo pokušati dati najbolje od sebe - najavljuje Diklić još jednu u nizu online svirku ‘Hrvatska pjeva’ koju ponedjeljkom i petkom pratimo od 20 sati na portalu Jutarnji.hr, Facebooku ili HT-ovu MAX TV ili MAX TV2GO.

Zagreb, 090114.
Klub zagrepcana.
Ilica 48.
Intervju s Dragom Diklicem poznatim pjevacem.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Drago Diklić

- Malo ću napraviti stanku od bridža koji sa svojim prijateljima stalno igram i opet se vratiti svojoj ljubavi glazbi - veli Fiko.

A otkriva nam i u kojem smjeru će vratiti film zbog ovog jedinstvenog doživljaja: "Uz svoje pjesme, gotovo nikad ne zaboravljam Ivu Robića koji mi je uz Franka Sinatru, Nata Kinga Colea i Deana Martina bio jedan od glazbenih uzora. Uostalom, on mi je otvorio vrata u glazbeni svijet u kojem sam već 65 godina".

A sve će se odviti zahvaljujući partnerima koji podržavaju ovaj glazbeni projekt - Hrvatskom Telekomu, Podravci i Huaweiju.

Zabilježite nezaboravne trenutke

Huawei pametni telefon ima najbolje fotografije!

Snimite najbolje fotografije uz Huawei P40 Pro pametni telefon i Ultra Vision četverostruku Leica kameru.

Nova serija Huawei pametnih telefona donosi još bolji sustav kamera uz koje možete zabilježiti nezaboravne trenutke, ali i satima uživati u omiljenom glazbenom i filmskom sadržaju zahvaljujući velikom zaslonu i dugotrajnoj bateriji.

Za još bolji doživljaj povežite svoje Huawei Freebuds 3 bežične slušalice i pustite da opcija aktivnog smanjenja buke učini svoje.

PROMO

Ostale koncerte u sklopu projekta Hrvatska pjeva pogledajte u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:52