HRVATSKA PJEVA

VIDEO: NE PROPUSTITE BEST OF KONCERT ANTE GELE Darujemo vam najzanimljivije glazbene momente našeg cijenjenog gitarista i njegovih poznatih gostiju

 
Ante Gelo
 Darko Tomas / CROPIX

Nakon što je glazbeni projekt online koncerata "Hrvatska pjeva" završio, a tijekom posljednjih tjedana pobudio i golemo zanimanje publike u zemlji i svijetu, Jutarnji list u suradnji s Antom Gelom odlučio je kao bonus program darovati najzanimljivije glazbene momente.

Jer poznati gosti dočarali su nam zajedno s našim eminentnim gitaristom nastupe koji su se mnogima urezali duboko u sjećanje, ali jednako iskustvo imaju i svi glazbenici koji su sudjelovali u ovom jedinstvenom sessionu.

Zvijezde Zorica Kondža, Petar Grašo, Tereza Kesovija, Drago Diklić, Goran Bare i Gabi Novak samo su neki od osebujnih vokala koji su nas uveseljavali, a njihove priče iz bogata života i pjesme koje su im obilježile karijere nešto je što ostaje za prepričavanje i opuštanje.

Uživajte uz zvukove gitare Ante Gele i večeras u 20 sati na portalu Jutarnji.hr, Facebooku ili HT-ovu MAX TV ili MAX TV2GO. A sve to ne bi bilo moguće bez naših vjernih partnera - Hrvatskog Telekoma, Huaweija i Podravke.

Huawei pametni telefon ima najbolje fotografije

​Snimite najbolje fotografije Huawei P40 Pro pametnim telefonom i Ultra Vision četverostrukom kamerom Leica.

Nova serija pametnih telefona Huawei donosi još bolji sustav kamera kojima možete zabilježiti nezaboravne trenutke, ali i satima uživati u omiljenom glazbenom i filmskom sadržaju zahvaljujući velikom zaslonu i dugotrajnoj bateriji.

Za još bolji doživljaj povežite svoje Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice i pustite da opcija aktivnog smanjenja buke učini svoje.

Huawei P40 lite

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:31