HRVATSKA PJEVA

VIDEO: NOVI EKSKLUZIVNI KONCERT NA PORTALU JUTARNJI.HR Ante Gelo i Tereza Kesovija u vašim domovima: 'Ovo je još jedno čarobno druženje'

 
Tereza Kesovija, Ante Gelo
 Jutarnji list/HANZA MEDIA

Glazbena diva osebujnog stila, dama i vlasnica brojnih evergreena nastupila je večeras na online koncertu Jutarnjeg lista “Hrvatska pjeva”.

Desetljećima je prolazila brojne životne traume, među kojima je posljednja bio zagrebački potres, no karizmatičnu Dubrovkinju nije pokolebala niti je više može pokolebati ijedna situacija.

Uvijek raspoložena za vjernu publiku, svojom energijom daje posebnu atmosferu i ovom nastupu, na kojem je uz svog domaćina, gitarista Antu Gelu, dočarala koncert uz zanimljive štiklece iz bogate karijere.

Zahvaljujući Hrvatskom Telekomu, Podravki i Huaweiju, zapjevala je neke od svojih najljepših pjesama, s kojima su rasle generacije.

- Dane provodim čitajući, čeprkajući i ispijajući kavu u svojem malom vrtu i uvijek u mislima sa svojom publikom u iščekivanju novih druženja. Zato se posebno radujem ovom nastupu, da barem na trenutak svi skupa budemo zajedno, da nam bude lijepo - rekla nam je na početku Tereza, koja je s Gelom tijekom godina ostvarila brojne glazbene suradnje.

- Poznajemo se u dušu, pa vjerujem da će ovo biti još jedno čarobno druženje - rekla je u najavi koncerta.

U ovu je godinu ušla u jednu novu, neobičnu suradnju i iznova oduševila svoje fanove. Naime, na poziv riječkog benda Let 3 rado se odazvala i s momcima snimila pjesmu “Sam u vodi”. Za njih ima samo riječi hvale, a to nije kraj njezinim glazbenim avanturama.

Fantastičan zvuk uz Huawei tablet

Online koncerte sada možete u svakom trenutku pratiti i iz ruku. HUAWEI MatePad Pro tablet opremljen je sustavom od 4 zvučnika i 4 kanala, a uz genijalan Harman Kardon® Audio uživat ćete u bogatim akustičnim detaljima i snažnim zvučnim mogućnostima. Dugotajna baterija pobrinut će se da u omiljenom sadržaju uživate satima bez opterećenja.

Huawei

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2023 17:29