HRVATSKA PJEVA

VIDEO: NOVI EKSKLUZIVNI KONCERT NA PORTALU JUTARNJI.HR Hrvatska diva Gabi Novak gošća kod Ante Gele: 'Druženje neće proći bez sjećanja na Arsena'

 
Gabi Novak, Ante Gelo
 Jutarnji list / HANZA MEDIA

Ona je diva, dama koja je više od šest desetljeća nezaobilazni dio scene. Toplina njezina glasa, jedinstven vokal Gabi Novak su svrstali među naše najveće glazbene dragocjenosti. I unatoč godinama koje su iza nje, ne misli stati. I dalje živi glazbu, prati sve što se oko nje događa, snima, planira koncerte…

O sebi će skromno reći kako je kroz bogatu karijeru imala sreće što se susretala s autorima koji su pisali pjesme prema njezinu senzibilitetu. I dalje se raduje malim stvarima, svakoj noti, lijepo otpjevanoj pjesmi.

Gabi Novak večeras je gošća Anti Gelu, u jednom profinjenom glazbenom ozračju, a posebnost je i ta što naš poznati gitarist tu karizmatičnu pjevačicu poznaje od studenskih dana, kada je zajedno s njezinim sinom Matijom Dedićem studirao na Akademiji u Grazu.

- Naravno da naše druženje neće proći bez sjećanja na Arsena, ali i sve one divne ljude koje Ante i ja moramo spomenuti, a koji su dali pečat mojoj karijeri - najavila je Gabi i dodala kako unaprijed zna kako će s Gelom provesti lijepu večer jer uvijek je tako kada je riječ o njihovim glazbenim druženjima.

Arsenove pjesme nadahnjuju je da se u njezinu glasu osjeti posebna emocija. I to uz zvuk Antine gitare.

- Volim svoje pjesme, one su postale dio mene. No, nekako posebno istaknem ‘Kuću za ptice’ i ‘Pusti me da spavam’. Uostalom, moj Arsen je bio velik umjetnik i ostat će zauvijek takav. Bio je slojevit, duhovit, darovit. Proživljavao je svaki stih koji je zapisao. I naravno da je svojim odlaskom ostavio veliku prazninu iza sebe. Svaki put kad na to pomislim hvata me sjeta - emotivna je Gabi, čije druženje s nestrpljenjem iščekujemo u 20 sati u sklopu online koncerata "Hrvatska pjeva" na portalu Jutarnji.hr, Facebooku ili HT-ovu MAX TV ili MAX TV2GO.

A serijal ovih glazbenih priča podržavaju i Hrvatski Telekom, Podravka i Huawei, sponzori ovog jedinstvenog projekta koji potpisuje Ante Gelo.

Huawei pametni telefon ima najbolje fotografije

Snimite najbolje fotografije uz Huawei P40 Pro pametni telefon i Ultra Vision četverostruku Leica kameru.

Nova serija Huawei pametnih telefona donosi još bolji sustav kamera uz koje možete zabilježiti nezaboravne trenutke, ali i satima uživati u omiljenom glazbenom i filmskom sadržaju zahvaljujući velikom zaslonu i dugotrajnoj bateriji.

Za još bolji doživljaj povežite svoje Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice i pustite da opcija aktivnog smanjenja buke učini svoje.

Huawei

Hrvatska Pjeva: Ante Gelo ft. Goran Bare (YT)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:32