‘ZNAM DA MOŽEMO‘

Tomašević i njegova zeleno-lijeva ekipa snimili predizbornu pjesmu, evo kako svi zajedno zvuče

U pjesmi pozivaju građane Zagreba da "izađu i kažu da promjeni koja je na pragu", a u spotu se pojavljuje i sam Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević (S)
 Zeleno-lijeva Koalicija

Koalicija stranaka Možemo!, Zagreb je NAŠ, Nova ljevica, Zelena alternativa - OraH i Za grad napravila je pjesmu "Znam da možemo" i prateći spot u sklopu kampanje za lokalne izbore u Zagrebu.

"Na pragu je promjena/Izađi i reci da/Pravo vrijeme za ovaj grad se događa upravo sad/Sanjam grad po mjeri čovjeka/pa ne možemo ovako dovijeka/te riječi su otrcane već/al nekako moram ti reć", pjeva se prvoj kitici u "Znam da možemo".

"Prvi put ovakva prilika/da izađemo skupa iz neprilika/te riječi su otrcane već/ al nekako moram ti reć", kaže se u refrenu pjesme.

image
Ivana Kekin (L)
Zeleno-lijeva Koalicija

U spotu se, između ostalih, pojavljuju Ivana Kekin, psihijatrica zagrebačkog KBC-a i predsjednica Nove ljevice, Gordan Bosanac, tajnik Klub zastupnika zeleno-lijevog bloka, Urša Raukar-Gamulin, glumica i politička aktivistica, Vilim Matula, saborski zastupnik iz redova stranke Možemo!, te Tomislav Tomašević, saborski zastupnik i kandidat koalicije za gradonačelnika Grada Zagreba.

image
Urša Raukar-Gamulin (druga zdesna)
Zeleno-lijeva Koalicija

"Pjesma i spot odražavaju duh naše koalicije i ove kampanje kojom nastojimo vratiti optimizam među građane i započeti novi smjer razvoja našeg grada", rekli su iz koalicije povodom objave pjesme i spota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:19