SVE ZA DOMOVINU

Melania prvo bacala drvlje i kamenje na Bidena, a onda je na Floridi pokazala mekšu stranu

Prva dama se priključila kampanji u samoj završnici te pred razdraganom gomilom biranim riječima hvalila svoga muža Donalda
Donald i Melania Trump 
 Brendan Smialowski/AFP

U samom finišu američke predsjedničke kampanje, Donaldu Trumpu se priključila i prva dama Melania te održala govor u Tampi na Floridi.

'Svima vama koji ste još neodlučni poručujem da je glas za predsjednika Trumpa, glas za bolju Ameriku. U vrijeme kad nas mediji zatrpavaju mržnjom, negativnostima i strahom, a velike tehnološke kompanije cenzuriraju informacije, zapamtite da je administracija moga muža fokusirana na budućnost i sigurnost američkog naroda, na dobrobit i obrazovanje naše djece, na sigurnost naših ulica i zajednica te zaštitu naših temeljnih obiteljski vrijednosti. Pod Donaldovim vodstvom, blokirali smo šumove i fokusirali se na vas, narod Amerike', kazala je Melania.

image
Donald i Melania Trump
Brendan Smialowski/AFP

'Pod vodstvom moga muža, Amerika je ponovno postala cijenjena. Završavali smo ratovi i nismo ulazili u nove konflikte. Pod vodstvom moga muža, sklopili smo nevjerojatne mirovne sporazume. Nismo samo govorili o tome nego smo i doista preselili našu ambasadu u Jeruzalem. Mi stojimo uz našeg prijatelja izraelskog predsjednika više od ijednog američkog predsjednika prije', rekla je Prva dama.

image
Melania Trump
Brendan Smialowski/AFP

'Nezaposlenost se smanjila, a naša ekonomija i vojska su jače nego ikad. Povećale su se mogućnosti za žene i posebno zaposlene majke. Prioritet za njega (Trumpa) ostaje zdravstvena zaštita za sve i, kao što ste vidjeli prethodne tri godine, on neće prestati dok ne završi stvari. Imamo ptredsjednika zakona i reda', kazala je, među ostalim, Melania Trump.

image
Donald i Melania Trump
Brendan Smialowski/AFP

Na Floridi, za razliku od skupa u Pennsylvaniji, nije toliko spominjala demokratskog protukandidata Joe Bidena, o kojem je tada rekla da pokušava progurati socijalističku agendu, a medije kritizirala za tračanje i intrige.

image
Donald i Melania Trump
Brendan Smialowski/AFP

Također je branila Trumpovu reakciju na pandemiju Covida-19 koji je u toj zemlji ubila već 230.000 ljudi.

image
Donald i Melania Trump
Brendan Smialowski/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:08