‘UF, ODMAH U GLAVU‘

Borzan u studiju Hanza Medije, izravno smo je pitali hoće li se kandidirati za šeficu SDP-a!

Problem SDP-a je što je tamo zavladao klijentelizam - rekla je Ivanka Toma, novinarka Jutarnjeg lista, s čime se Biljana Borzan složila
Biljana Borzan
 Jutarnji List

Biljana Borzan, političarka s mandatom u Europskom parlamentu, odgovarala je na pitanje hoće li se kandidirati za predsjednicu SDP-a.

U studiju Hanza Medije govorila je o atmosferi u SDP-u, rasulu i beznađu koje je zavladalo nakon nedjeljnih izbora na kojima je stranka koju je vodio Davor Bernardić doživjela težak poraz.

- Problem SDP-a je što je tamo zavladao klijentelizam - rekla je Ivanka Toma, novinarka Jutarnjeg lista, s čime se Biljana Borzan složila.

Govorila je o Peđi Grbinu i njegovu primjeru rada unutar SDP-a i za SDP nakon stranačke sankcije, a Borisu Vlašiću, novinaru Jutarnjeg lista, odgovarala i na pitanja o budućnosti SDP-a, čak i o mogućnosti da SDP nestane s hrvatske političke scene.

- Nezavisnost o vlastitoj stranci, jer ja imam drugi poziv kojim se mogu baviti, daje mi mogućnost da se socijaldemokracijom bavim iz uvjerenja i da radim za SDP - izjavila je Borzan o svojoj poziciji unutar stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:05