StoryEditor
SUČELJAVANJE

Bernardić cijeli duel mahao dokumentima pred Plenkovićem i zapalio mreže: Sad ću izvaditi papire!

Bernardić u jednoj trenutku nije mogao pronaći jedan dokument, a korisnici društvenih mreža taj su trenutak jedva dočekali
Davor Bernardić
 Rtl

Sučeljavanje premijera Andreja Plenkovića i čelnika Restart koalicije Davora Bernardića na RTL televiziji budno se pratilo i na društvenim mrežama, a korisnicima je za oko zapelo da je Bernardić na debatu s predsjednikom HDZ-a došao oboružan opsežnom dokumentacijom.

Predsjednik SDP-a svoje je teze nerijetko potkrijepljivao statistikama na papirima te ih je često pokazivao Plenkoviću, a samim time i gledateljima.

Šef HDZ-a mu je u više navrata predbacivao što koristi isprintane vijesti s HRT-a, spočitavajući mu da na RTL-u promovira konkurentsku televiziju. U jednom se trenutku zapitao zašto se nije odazvao na propalu debatu na javnoj televiziji kad je toliko propagira na RTL-u.

S druge strane, Bernardić se u kolopletu pokazivanja papira ipak u jednom trenutku i zbunio te je listajući po dokumentaciji priznao: - Izgubio sam papir.

U nastavku donosimo neke od reakcija s mreža.

"'Sad ću izvaditi papire', Bero ako boga znaš nemoj!", napisala je jedna korisnica na Twitteru.

Drugi su korisnici screenshotove Bernardića koristili kao memove. "Ja dok na kasi u Konzumu blagajnici iz Uvjeta poslovanja MultiPlusKartice objašnjavam da su K Plus piškote ovaj tjedan na duplom bodovanju i da je meni prisvojen 1 bod, a prema članku 13. uvjeta imam pravo na 2 boda za svaki kupljeni paket", dodao je drugi.

Treći je korisnik napisao da ga je Bernardićevo korištenje papira podsjetilo na ugovor Josipa Šimunića s Hajdukom koji je svojevremeno na televiziji držao Hrvoje Maleš.

Četvrta je korisnica dodala da je Bernardić na sučeljavanje došao "s računima", što je internetski sleng za osobu koja za sve svoje tvrdnje naočigled ima dokaze.

"Bernardić se priprema za debatu", dodao je peti korisnik.

Slično su se našalili drugi korisnici.

Drugi se korisnik, pak, pitao hoće li Bernardić papire ostaviti u studiju ili će ih sam ponijeti kući.

Jedam je korisnik kritizirao svako korištenje papira s napisima budući da se oni ne vide.

Bernardić u jednoj trenutku nije mogao pronaći dokument koje je htio koristiti u raspravi, a korisnici društvenih mreža taj su trenutak jedva dočekali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2020 23:58