MAHAO NOŽEM

Doznali smo na čijoj listi je rastorjeni muškarac iz Sopota: ‘Uklopio se u našu koncepciju‘

Na pitanje kako se Devčić našao na listi njegove stranke, kazao je da je on dugo surađivao u zagrebačkoj skupštini s Renatom Petekom
 Boris Kovacev/Cropix

Muškarac koji je u nedjelju u Sopotu izbacio obitelj iz stana i rastrojen mahao kuhinjskim nožem kandidat je na listi Demokrata Miranda Mrsića i Laburista, i to u VI izbornoj jedinici.

Mirando Mrsić potvrdio nam je tu informaciju, kao i da je riječ o Mladenu Devčiću koji je na zadnjem, 14. mjestu na listi. - On je neovisni kandidat na našoj listi, a uskoro ćemo izdati priopćenje - kratko je kazao Mrsić.

Na pitanje kako se Devčić našao na listi njegove stranke kazao je da je on dugo surađivao s zastupnikom u zagrebačkoj skupštini s Renatom Petekom, da je pobijedio na lokalnim izborima i uklopio se u njihovu koncepciju.

- Iznimno nam je žao kolege Mladena Devčića kojem je očito stres uzrokovan koronom, potresom i izborima uzeo danak. Pružit ćemo maksimalnu podršku Mladenu i njegovoj obitelji jer zdravlje je, a posebno mentalno, temelj kvalitete čovjekova života – poručio je Mirando Mrsić, u ime koalicije stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:51