StoryEditor
PORUKA NA FACEBOOKU

HDZ o Bernardiću: Ima obraza tvrditi da ne bi otvorio noćne klubove, a i sam je uhvaćen u jednom!

Bernardić je predbacio HDZ-ovoj vladi popuštanje mjera uvedenih zbog epidemije, posebno istaknuvši noćne klubove kao žarište zaraze
Davor Bernardić i Andrej Plenković
 Rtl Press

Hrvatske demokratska zajednica je na svom Facebook profilu iskritizirala Davora Bernardića dok je još uvijek trajalo njegovo sučeljavanje s Andrejem Plenkovićem na RTL televiziji.

'Bernardić ima obraza tvrditi u TV Duelu na RTL-u da ne bi nikad dopustio otvaranje noćnih klubova, a sam je nedavno “uhvaćen” u jednom od njih. Toliko o istini & njemu', piše u objavi HDZ-a na Facebooku, uz poveznicu na vijest s kraja svibnja. U toj vijesti se nalaze fotografije Bernardića iz Splita, na kojima se vidi kako on sjedi u kafiću u društvu, a na jednoj se fotografiji vidi i zagrljaj i zajedničko fotografiranje Bernardića s više osoba. 

Podsjetimo, Davor Bernardić je tijekom večerašnjeg sučeljavanja predbacio HDZ-ovoj vladi popuštanje mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusa, posebno istaknuvši da su granice prerano otvorene, kao i noćni klubovi, koji su se sada pokazali kao žarišta zaraze koronavirusom.

- Gospodine Plenkoviću, strani mediji pišu zašto vi niste u samoizolaciji Svjesno radite kaos, napravit ćete da će nam Mađarska i Slovenija zatvoriti granice,ljudi neće dolaziti ovdje. Što bih ja napravio? Sigurno ne bih otvorio granice s BiH, ne bih otvorio noćne klubove. Napravili bismo smo strategiju jer smo odgovorna stranka. Izolacija, veći broj testiranja, protokoli u domovima umirovljenika kojih trenutačno nema pa je 20 štićenika umrlo. Hrvatska ide prema tome. Sigurno se ne bih skrivao iza stožera koji je počeo donositi političke odluke koji ulaze u sva ljudska prava. Dajte struci da radi svoj posao. U stožeru su sada svi članovi HDZ-a...', rekao je Bernardić.

Plenković mu je odgovorio da su se u javnosti pojavile upravo i Bernardićeve fotografije iz jednog noćnog kluba i izlaska u Splitu, no Bernardić mu je tek kratko rekao da to nije bio noćni klub.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2020 21:36