IZBORI 2020.

HDZ-ov Mario Banožić o Škorinom Domovinskom pokretu: ‘Ima tamo krasnih ljudi‘

‘I sami su mi potvrdili da su pogriješili što su se upustili u igru s Dom. pokretom jer znaju da je HDZ uvijek bio pokretač svega‘
Mario Banožić






 
 Danijel Soldo/Cropix

Ministar državne imovine Mario Banožić za N1 je komentirao bitku za Slavoniju na predstojećim parlamentarnim izborima te kazao da HDZ nikada nije izgubio u Slavoniji, a na predsjedničkim izborima, eksperiment s Miroslavom Škorom bio je nepoznanica za ljude, koji sada više neće glasati za Škoru.

'HDZ neće izgubiti u Vukovarsko-srijemskoj županiji', rekao je te dodao da će HDZ u 5. izbornoj jedinici opet osvojiti osam mandata, dok ankete predviđaju sedam mandata.

'Ljudi koji su davali naznake da bi glasali za Škoru, glasat će za HDZ jer vide da on nije rješenje za HDZ ni vladu', kazao je Banožić i dodao da su u koaliciju s HDZ-om dobrodošli svi koji gledaju na nacionalne interese te žele razvijati demokršćanske i tradicijske vrijednosti.

O samom Domovinskom pokretu, Banožić kaže: 'Ima tamo krasnih ljudi, i sami su mi potvrdili da su pogriješili što su se upustili u igru s Domovinskim pokretom jer znaju da je HDZ uvijek bio pokretač svega.'

Upitan je li ga strah za zdravlje, s obzirom na to da se kreće među ljudima, Banožić kaže da straha nema jer se pridržava svih mjera, javlja N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:42