StoryEditor
PROZIVKA U OTVORENOM

Ljuti Peternel odgovorio Raspudiću: ‘Prebacilo te Nino! Imaš spiku, ali nisi čovjek!‘

‘Možeš ljevičarsku kariranu košulju zamijeniti za crno odijelo i sivu kravatu, ali jednu činjenicu nećeš nikad promijeniti...‘
Igor Peternel
 Marko Todorov/Cropix

Igor Peternel iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore bit će drugi na toj listi u 1. izbornoj jedinici. Nakon što ga je nezavisni kandidat Mosta Nino Raspudić prozvao u HRT-ovoj emisiji Otvoreno, Peternel mu je odgovorio na Facebooku.

Podsjetimo, Raspudić je Peternela prozvao rekavši da je nekoć bio u SDP-u. Peternel pak kaže da je povod tome bio Raspudićev panični strah za uspjeh njegove supruge na izborima, a ističe i da je u vrijeme dok je bio u SDP-u Raspudiću pomogao promovirati knjigu. Na kraju je zaključio da s Raspudićem više nema o čemu razgovarati.

'Taj kojega si večeras ničim izazvan (mi se mostom ne bavimo) osim paničnim strahom za uspjeh svoje žene, u Otvorenom prozvao da je bio član SDPa, upravo taj ti je prijateljski pomagao promovirati knjigu po Hrvatskoj. Bas mene nepodobnoga si zvao, a ne svoje sadašnje stranačke kolege! Zanimljivo! Tada ti pogrešna epizoda iz moje ne bas bliske prošlosti nije ni najmanje smetala! Organizirao sam ti između ostalog i promociju u Novskoj ! I predavanje u Okrugljaku! Hvalio si me na tim prezentacijama toliko da mi je čak neugodno bilo! Isticao moju višegodišnju predanost promociji antitotalitarnosti i zalaganje za bolje društvo! Nudio mi kasnije na pregovorima da budem s tobom na listi! Sada odjednom promjena! Mene kojeg nema u studiju napadaš, a zanimljivo je kako u predstavnika HDZa Ivu Lučića gledaš poput pitome ptičice i niti jednom s njim ne uđeš u polemiku!
E moj Raspudiću, možeš ljevičarsku kariranu košulju koja ti je godinama bila zaštitni znak kako bi se dodvorio mainstreamu, onom mainstreamu kojeg si prozivao, a istodobno očajnički želio da te prihvati, možeš zamijeniti za crno odijelo i sivu kravatu, ali ne možeš promijeniti činjenicu si jedini tzv. konzervativac koji je preživio sve promjene na javnoj televiziji pa čak i teror Radmana! Ti si bez problema savjesti nastupao na javnoj televiziji dok sam se ja borio da Karolina Vidović Krišto ne dobije otkaz! Konzervativac koji je prihvatljiv RTL-u i Weekend media festivalu, lijevo - liberalnim oazama šunda! Prihvatljiv si zato što se nikada poput Hasanbegovića, Željke Markić, Bartuliće pa čak i mene nisi za ništa konkretno javno izložio. Nikada medijsku batinu nisi osjetio! Uvijek u zavjetrini filozofske salonske rasprave! I naravno uz honorar!
U kampanji se najbolje vidi WHO is WHO in the ZOO! I pogotovo tko je kakav čovjek!
Imaš spiku, ali nisi čovjek!
Sram te bilo!
Želim ti uspjeh i sreću na izborima! Trebat će ti jer vidim da si nažalost zbog toga spreman izgubiti dostojanstvo i gospodstvo!
Prebacilo te Nino!

P.S. Ovo nije poziv medijima za sučeljavanje! S gospodinom više nemam o čemu razgovarati!', napisao je Igor Peternel na Facebooku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2020 12:22