OŠTRA PORUKA

‘Milo moje, imamo lošu vijest‘: Za HNS je Škoro čovjek opasnih namjera, zaslužuje kaznenu prijavu

‘Maske su sada potpuno pale - Škoro je pjevač opasnih namjera koji sada u totalitarnom tonu prijeti svim ženama‘
Miroslav Škoro
 Robert Fajt/Cropix

Nakon što je Miroslav Škoro jučer kritizirao bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja mu je pokazala srednji prst zbog izjave da bi se silovane žene koje nakon toga zatrudne trebale s obitelji dogovoriti hoće li učiniti abortus ili ne, o svemu se oglasio i HNS.

Iz HNS-a su Škoru žestoko kritizirali, poručivši da je zaslužio i kaznenu prijavu, a ne samo srednji prst.

'Maske su sada potpuno pale - Škoro je pjevač opasnih namjera koji sada u totalitarnom tonu prijeti svim ženama! Ne samo da je zaslužio srednji prst nego i kaznenu prijavu za prijetnju i zastrašivanje. No milo moje, imamo i jednu lošu vijest za tebe. Naše dame - od Žane Gamoš koja je započela lavinu sa srednjim prstom do Blaženke Divjak koja jasno osudila tvoje sadističke ispade - su NEUSTRAŠIVE. Žene u Hrvatskoj za razliku od tebe žive u 21. stoljeću i zato će ti žene, 5.7. na izborima, pokazati srednji prst', poručili su na Facebooku iz HNS-a Miroslavu Škori.

Podsjetimo, bivša predsjednica se fotografirala uz poruku na Škorinu izjavu.

'Pridružujem se svim ženama koje ovim "nepristojnim" činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će “baja” reći.

Uvijek sam bila za život, ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritiska, bez stigmatizacije i uvjetovanja, posebno u najosjetljivim životnim situacijama poput silovanja', rekla je Grabar-Kitarović.

Škoro je njezin istup nazvao vulgarnim te rekao da je taj srednji prst pokazala cijelom narodu, a ne samo njemu.

'Povela se jedna vrlo ružna kampanja kojoj je predvodnica postala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, jednom vrlo vulgarnom gestom, koja je ustvari razotkrila njezino pravo lice. Taj srednji prst nije samo srednji prst Miroslavu Škori, nego je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima, kardinalu koji je podržavao Grabar-Kitarović. To je jedna sramota za hrvatski narod', rekao je jučer Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:30