UDAR NA ŠKORU

Nova akcija Darija Juričana: ‘Bolnički parking svima, a ne samo njima!‘

‘Naš cilj je otkupiti skupi parking i staviti ga na besplatno raspolaganje svim pacijentima koji posjećuju bolnicu Merkur‘
Dario Juričan
 Damjan Tadic/Cropix

Dario Juričan, koji je bio kandidat na siječanjskim predsjedničkim izborima, u ponedjeljak je na službenoj Facebook stranici "Želim biti Milan Bandić predsjednik RH" predstavio nove korake svog političkog djelovanja. Njegov status u nastavku prenosimo u cijelosti:

- Kreće crowdfunding kampanja: Bolnički parking svima, a ne samo njima!

Naš cilj je od tvrtke MB-Kvadrat doo otkupiti skupi parking (sada se plaća 14kn/h) i staviti ga na besplatno raspolaganje svim pacijentima i građanima koji posjećuju i borave u bolnici Merkur (Zajčeva). Kako bi u tome uspjeli, sakupljamo sredstva u iznosu od 1,192.366 kuna. To je cijena koju su platile Kim Ann Škoro i Ivana Žibrat za parking parcelu.

Donacije se primaju na žiro račun HRCIN-a (Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija), M. Divkovića 7, Zagreb, OIB: 68800865154, IBAN: HR9823600001102458120 ili na paypal: https://www.paypal.me/hrcin

Ukoliko sredstva koja sakupimo ne budu dostatna ili vlasnik tvrtke MB-Kvadrat ne bude voljan prodati parking, novac će biti utrošen na aktivnosti HRCIN-a i na pečenu janjetinu za narod!

Narodni dernek će biti upriličen 8. srpnja 2020. (srijeda) ispred Zagrebačkog holdinga, tradicionalnog mjesta čašćenja naroda i radnog mjesta najboljih hrvatskih kćeri i sinova raznih formata i profila. Datum 8.7.2020. odabran je u znak sjećanja na desant na Holding, kada je prije 6 mjeseci Dario Juričan, kao nemoralni pobjednik predsjedničkih izbora, zahtijevao da mu se preda Holding na upravljanje.

Javnost ćemo obavijestiti o prikupljenim donacijama. Akcija traje do 7. srpnja 2020. Organizator donacijske akcije Bolnički parking svima, a ne samo njima je Dario Juričan i HRCIN.

HRCIN je producent serijala 'Gazda', posljednji u nizu je film 'Kumek' o geniju Milanu Bandiću čija se premijera očekuje u listopadu, 2020. - stoji u Juričanovoj objavi na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:57