NAKON DUELA

Plenković: Bila bi veća fora da je došao s papirima s vaše TV; Bernardić: Vidio se naš karakter

Andrej Plenković i Davor Bernardić kratko su komentirali svoje večerašnje nastupe
 Rtl Press

Nakon što su se sučelili u dvosatnom duelu na RTL televiziji, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić kratko su komentirali svoje večerašnje nastupe.

- Da je došao s papirima s vaše televizije, to bi bila veća fora. Nije normalno doći na vašu televiziju a donijeti papire od druge, poručio je Andrej Plenković, referirajući se na to da je Bernardić na sučeljavanje došao s hrpom papira, te da je jedan uspio i izgubiti prilikom sučeljavanja. Šef HDZ-a mu je u više navrata predbacivao što koristi isprintane vijesti s HRT-a, spočitavajući mu da na RTL-u promovira konkurentsku televiziju. U jednom se trenutku zapitao zašto se nije odazvao na propalu debatu na javnoj televiziji kad je toliko propagira na RTL-u.

- Mislim da su građani mogli vidjeti karakter, strast, želju, na kraju krajeva argumentaciju, kompetentnost u određenim temama koje su sasvim sigurno važne za Republiku Hrvatsku i to je nešto što je važno, kratki je komentar Davora Bernardića na sučeljavanje na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:31