NOVA PORUKA ŠKORI?

Pogledajte kako je Kolinda reagirala kada je ugledala našeg fotoreportera!

Ova njezina gesta može biti protumačena kao nova poruka lideru Domovinskog pokreta
Zadar, 210620.
SC Visnjik. Adria Tour, mec izmedju Marin Cilic i Danilo Petrovic.
Na fotografiji: Kolinda Grabar Kitarovic i Jakov Kitarovic.
 Jure Miskovic/Cropix

Zadarski teniski turnir 'Adria Tour' okupio je brojne osobe iz javnog života, a u nedjelju na tribinama improviziranog stadiona na Višnjiku svoje mjesto pronašli su Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom.

Prošlog tjedna bivša predsjednica nakon dužeg vremena ponovno je upala u žižu javnosti nakon što je na Škorine kontroverzne izjave o pobačaju reagirala - srednjim prstom.

image
I Kolinda Grabar-Kitarović je pokazala prst Miroslavu Škori
Privatni Album

- Pridružujem se svim ženama koje ovim "nepristojnim" činom pokazuju svoj stav i dižu glas protiv onih koji nas pokušavaju vratiti stoljećima unazad. Prošlo je vrijeme kad je žena sjedila u ćošku i čekala što će “baja” reći.

Uvijek sam bila za život, ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritiska, bez stigmatizacije i uvjetovanja, posebno u najosjetljivim životnim situacijama poput silovanja.

image
Jure Miskovic/Cropix

Stoga i ja u znak potpore dižem srednji prst za nas žene i naša prava, ali i za muškarce koji nas podržavaju', rekla je bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović ekskluzivno za Jutarnji list i poslala fotografiju sebe kako pokazuje srednji prst.

Zanimljivo, bivša predsjednica u Zadru je našem fotoreporteru ponovno pokazala prst. Doduše, ne srednji, ali i ova njezina gesta može biti protumačena kao nova poruka lideru Domovinskog pokreta...

image
Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović
Jure Miskovic/Cropix
image
Jure Miskovic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 07:37