StoryEditor
KANDIDATI SDSS-a

Pupovac i Milošević održali predizborni skup u središtu Zagreba: ‘Evo, mi smo krivi za sve‘

SDSS je objavio predizborni spot u kojem se parodijom Milorada Pupovca prikazuje kao glavnog krivca za sve probleme današnjeg svijeta
Isječak iz predizbornog spota SDSS-a
 screenshot

Kandidati SDSS-a u 12. izbornoj jedinici Milorad Pupovac i Boris Milošević predstavili su se u nedjelju biračima na Cvjetnom trgu, a Pupovac se osvrnuo i na najnoviji promotivni spot stranke rekavši da ako nitko drugi u ovoj zemlji nije kriv ni za što, onda je, evo, on kriv.

„Ako nitko drugi u ovoj zemlji nije kriv ni za što, onda evo ja sam kriv, ako u ovoj zemlji svi govore da nisu krivi ni za privatizaciju niti za ekonomsko zaostajanje niti za loše funkcioniranje države, evo ja sam kriv i još na to dodajem da sam kriv i za štošta drugo, za sve što se može zamisliti i smisliti”, poručio je Pupovac komentirajući najnoviji spot stranke.

SDSS je objavio predizborni spot u kojem se parodijom Milorada Pupovca prikazuje kao glavnog krivca za sve probleme današnjeg svijeta - od 5G mreže do koronavirusa.

Pupovac je naveo za što se SDSS zalagao u proteklom mandatu, od elektrifikacije sela koja desetljećima nisu imala struju, do obnove vodovoda i programa za područja gdje žive pripadnici nacionalnih manjima, a nabrojao je i ono što nisu uspjeli postići.

„Nismo napravili to da u Hrvatskoj ima više tolerancije, da se priznaju razlike na jezik, pismo, kulturu i da se to smatra normalnim i bogatstvom”, kazao je Pupovac.

Boris Milošević istaknuo je da program SDSS-a ima tri okosnice, pravedna i funkcionalna država, održiva i dostatna ekonomija i progresivno i tolerantno društvo.

Iz SDSS-a poručuju kako u preostalih tjedan dana kampanje neće organizirati velike skupove, već manja druženja s građanima, te voditi kampanju putem interneta i spotova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2020 13:46