StoryEditor
POMAKNUTE GRANICE

LEDENA ČAROLIJA MOSKOVSKOG CIRKUSA Spektakl na ledu koji je pogledalo više od 200 milijuna ljudi u 50 zemalja svijeta dolazi u Lisinski

Jedinstveni spektakl na ledu održava se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 19. siječnja 2018. u 17 i 20 sati
 Screenshot

Od veličanstvenih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.

Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom Cirkus na ledu, jedinstven u svijetu.

Ta originalna i hrabra ideja da se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

Preko 200 milijuna gledatelja pogledalo je ovaj cirkus u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.

Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Ne propustite ovaj događaj za pamćenje i doživite svijet čarolije, vratolomija i nevjerojatnih akrobacija, svijet koji će vam otvoriti vrata novim sferama ljudskih mogućnosti!

Cijena ulaznice je 150/180/210/250kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2020 17:05