IZAŠAO IZ ORMARA

Njegov otac volio je novinarku, a sin slavnog Supermana zaljubio se u - novinara

Scena iz filma Superman II, Christopher Reeve i Margot Kidder
 Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia
Jako smo ponosni što možemo ispričati ovu priču Toma Taylora i Johna Timmsa, rekao je glavni krativni direktor i izdavač DC-a

Jon Kent, biološki sin junaka stripa o Supermenu Clark Kent i Lois Lane, izjasnio se kao biseksualac u najnovijem izdanju stripa 'Supeman - Sin Kal-Ela' u izdanju od 9. studenoga.

Novi supermen, koji ima jače moći od slavnoga oca, pao je na šarm novinara, kolege Jaya Nakamure, baš poput oca koji se zaljubio u novinarku Lois Lane.

- Uvijek sam govorio da svi trebaju heroje i da svi zaslužuju vidjeti sebe u svojim herojima. Zahvalan sam što DC i Warner Bros dijele ovu ideju, rekao je autor Tom Taylor.

- Supermen je uvijek predstavljao nadu, istinu i pravdu. Danas njegov simbol predstavlja nešto više. Danas se više ljudi može prepoznati u najmoćnijem superjunaku, rekao je.

- Jako smo ponosni što možemo ispričati ovu priču Toma Taylora i Johna Timmsa, rekao je glavni krativni direktor i izdavač DC-a Jim Lee.

Prije dva mjeseca i Batmanov vjerni pomoćnik Robin je izašao iz ormara. U najnovijem izdanju popularnog DC-jeva stripa našao je dečka. Robinov ljubavni interes tako je izvjesni Bernard, koji ga na samom kraju izdanja pozove na spoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:42