Kadroviranja Možemo!

‘Nova je vlast dobila izbore zahvaljujući nama, ali njihova imenovanja ostavljaju gorak okus‘

Boli me nemogućnost mog daljnjeg profesionalnog razvoja koja je otpisana ciničnom izjavom kolege Pristaša kako nisam zakinuta jer nisam ”natječajem izgubila svoje mjesto u MSU, niti mogućnost djelovanja izvan njega.”

 Vedran Peteh/Cropix
Omiljena i viđenija kustosica zagrebačkog MSU-a Leila Topić i dalje smatra kako je zakinuta pri izboru za novu ravnateljicu Umjetničkog paviljona

Leila Topić, kustosica Muzeja suvremene umjetnosti, na čelu je 57. Zagrebačkog salona, koji se uskoro otvara u HDLU-u. Dovela je i izložbu Goranke Matić u MSU. Nedavno se kandidirala i za čelnu poziciju Umjetničkog paviljona.

"Upravno vijeće izabire onu koju većinski smatra boljom i odjednom se otvara cijeli niz spekulacija za koje nema nikakve jasne argumentacije", tako je rekao Goran Sergej Pristaš, u prošlom broju Svijeta kulture, referirajući se na situaciju u Umjetničkom paviljonu. Kako vi gledate na sve što se odvilo oko natječaja za ravnateljsku poziciju, smatrate li da ste zakinuti?

- Boli me nemogućnost mog daljnjeg profesionalnog razvoja koja je otpisana ciničnom izjavom kolege Pristaša kako nisam zakinuta jer...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 09:11