NAJS BUVLJAK

Novi trend? Ovog vikenda ne propustite jedini buvljak koji gura i mušku second-hand odjeću

Najs buvljak

 Mirna Marić/
"Trenutno u Hrvatskoj nećete pronaći dobro rješenje ako imate višak muške garderobe", objašnjava organizatorica

Dugo se čekao i po svemu sudeći ni ovaj Najs buvljak neće razočarati. Nakon četiri uspješna modna buvljaka u proteklih nekoliko godina, ekipa iz Najs buvljaka ovog puta oragnizira second-hand vikend u trajanju od dva dana. Tijekom subote i nedjelje 27. i 28. kolovza moći ćete kupiti pomno odabrane second-hand komade od 30-ak različitih izlagača.

Uz poznate high street fashion brandove i vintage komade, Najs buvljak za svoje kupce osigurava i sportske, streetwear te accessible luxury brandove.

“Trenutno u Hrvatskoj nećete pronaći dobro rješenje ako imate višak muške garderobe. Zato smo kroz Najs buvljak počeli razvijati i mušku second-hand scenu. Želimo biti unisex platforma za second-hand prodaju odjeće”, navodi organizatorica, Martina Marić.

image

Ovogodišnje izdanje Najs buvljaka

Dodaje i da su u sklopu promocije muškog second-handa prije nekoliko godina organizirali buvljak pod nazivom “Kupi muški”, gdje su se ciljano obraćali onima s muškom garderobom. Upravo taj buvljak bio je najposjećeniji Najs event do sada. Ipak, nada se da će ovaj second-hand vikend u Lemon Marketu i to nadmašiti.

Za dobru dnevnu atmosferu za oba dana pobrinut će se i DJ-evi koji će vrtjeti vinile - Eva, Petar, Filip i DJ Idris.

Više informacija potražite na Facebook eventu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:49