PUMPAJUĆE SRCE

NOVI ZAGREBAČKI GRAFIT ODUŠEVIO INTERNET Kako je ulični umjetnik Lonac animirao srce uz pomoć spreja i dvije stare cijevi

 Facebook
Lonac je proteklih nekoliko tjedana radio na ovom muralu izvedenom u hiperrealističnoj maniri, pri čemu je na koncu sastavio impresivan animirani gif koji prikazuje kako njegovo naslikano srce pumpa krv

Lonac je pripadnik sve prominentnije generacije umjetnika koji svoje radove vežu uz sferu street arta (ulična umjetnost), a njegov najnoviji rad izazvao je veliku pozornost na društvenim mrežama, te je dospio i u fokus specijaliziranih medija kao što je StreetArtNews .

Lonac je proteklih nekoliko tjedana radio na ovom muralu izvedenom u hiperrealističnoj maniri, pri čemu je na koncu sastavio impresivan animirani gif koji prikazuje kako njegovo naslikano srce pumpa krv.

Sve slojeve svog rada nazvanog 'HeArtbeats' radio je pomoću spreja, slobodnom rukom, a mural je vješto uklopio uz postojeće cijevi sa stropa. Na taj način promatrač dobiva dojam da cijevi napajaju naslikano srce.

Kako je Lonac napisao na Facebooku , njegov gif je posvećen Valentinovu.





Dear followersHere's an early Valentine's GIF(T) I've been working on for all of you this past few weeks. Thanks for...

Posted by Lonac on Sunday, January 24, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:11