FUBAR

Arnold Schwarzenegger se vraća, snimio je svoju prvu seriju za Netflix: ‘Nova akcijska komedija je poput Istinitih laži‘

Arnold Schwarzenegger

 Patrick T. Fallon/Afp
Priča je to o operativcu CIA-e, koji doznaje da nije jedini član obitelji koji se radi za organizaciju

Arnold Schwarzenegger se vraća. No ovoga puta ne na film. Zvijezda akcijskih filmova "Terminator", "Conan barbarin", "Predator" te "Policajac iz vrtića" i bivši guverner savezne države Kalifornije utjelovit će Lukea, protagonista nadolazeće Netflixove serije "FUBAR" (Fucked Up Beyond All Repair/Recognition). Schwarzeneggerova glumačka partnerica, koja će igrati Lukeovu kćer Emmu, bit će Monica Barbaro, koja je nedavno ostvarila ulogu u "Top Gunu: Maverick", jednom od najvećih filmova prošle godine.

https://geekculture.co/arnold-schwarzenegger-is-back-in-first-tv-series-netflix-fubar/

Humoristična špijunsko-akcijska serija Nicka Santora, koji je pisao za "Sopranose", "Zakon braće", "Laži mi", "Škorpion" te kultni "Zakon i red", donosi priču o operativcu CIA-e, koji doznaje da nije jedini član obitelji koji se radi za tu organizaciju. Neočekivano otkriće uvodi izmijenjenu dinamiku u obiteljske odnose.

"Gdje god se pojavim, ljudi me pitaju kada ću snimiti novu veliku akcijsku komediju poput "Istinitih laži". I evo je. To je to. FUBAR će vas razbiti i nasmijati - i ne samo na dva sata. Dobit ćete cijelu sezonu. Bilo mi je zadovoljstvo raditi s Nickom, Skydanceom i Netflixom kako bih fanovima dao upravo ono što su čekali", komentirao je ovaj filmski junak svoju prvu seriju, piše Variety.

Osam jednosatnih epizoda na Netflixu će se očekuju u svibnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:23