TV gostovanje

Billie Eilish u ‘Simpsonima‘, a fanovi u strahu: ‘Kao da ste zaboravili epizodu s Lady Gagom‘

TOPSHOT - US singer/songwriter Billie Eilish arrives for the 64th Annual Grammy Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on April 3, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

 AFP
Nedavno Oscarom nagrađena zvijezda gostuje u spizodi skupa sa svojim bratom, a u njoj imaju jam session s Lisom

Pop zvijezda Billie Eilish trebala bi se pridružiti obitelji Simpsons u novoj emisiji na Disney+ ovog mjeseca, objavila je pjevačica.

Oscarom nagrađena pop zvijezda, zajedno s bratom Finneasom O'Connellom, pojavit će se u kratkom filmu pod naslovom "Kad je Billie srela Lisu" - koji će se emitirati 22. travnja.

Lisa Simpson će otkriti Eilish i O'Connella dok traži mirno mjesto za vježbanje saksofona.

Glazbeni dvojac tada će pozvati Lisu u svoj studio na poseban jam session, otkriveno je.

Pjevačica (20) se pojavljuje u u četvrtoj kolekciji kratkih filmova stvorenih isključivo za Disney+, koji, doduše, još nije dostupan u Hrvatskoj, ali je njegovo lansiranje najavljeno za 14. lipnja.

Prethodni kratki filmovi uključuju "Maggie Simpson In The Force Awakens From His Nap" s temom Ratova zvijezda i "The Good, The Bart, And The Loki" inspiriran Marvelom.

A tu je i epizoda s Lady Gagom, kojom ljubitelji "Simpsona" i nisu baš oduševljeni, pa ju često ističu kao najgoru epizodu ove animirane serije ikada. Brojni obožavatelji Billie Eilish boje se da bi i nova epizoda mogla imati istu sudbinu.

"Ponašate se kao da će ovo biti najbolja epizoda ikada, no kao da ste zaboravili na 'Lisa goes Gaga'", jedan je od komentara na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:45