VELIKI INTERES

Bliži se spektakularno finale serije ‘La Casa de Papel‘: Otkriveni planovi za spin-off TV hita

La Casa de Papel

 NETFLIX/Photo12 via AFP
Kreatora megapopularne serije španjolski, ali i drugi mediji proganjaju s pitanjima o spin-offovima

Za malo manje od mjesec dana, kada drugih pet epizoda pete sezone bude objavljeno, završava 'La Casa de Papel' ili 'Money Heist' ili 'Kuća od papira'. Španjolska serija koja je od regionalnog čuda, nakon prelaska u ruke Netflixa postala međunarodni hit, najavljuju autori, imat će spektakularno finale. Ipak, globalnoj publici nije dosta ove pametno napisane priče o sasvim posebnoj pljačkaškoj ekipi, odlično razrađenih likova i akcije. Zato se naveliko priča o životu nakon posljednje odjavne špice 'La Case', novim projektima povezanima s tom serijom i priželjkivanim spin-offovima.

Zasad je, doduše, jedini post-Casa projekt koji će se zasigurno snimati južnokorejska verzija priče na kojoj će raditi BH Entertainment i Zium Content. Bit će to gotovo doslovan remake, sa svim likovima iz španjolske verzije, a kreator 'Case de Papel', Alex Pina bit će uključen u projekt kao izvršni producent.

image

Úrsula Corberó (Tokio), Jaime Lorente Lopez (Denver) i Esther Acebo (Monica)

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Pinu španjolski, ali i drugi mediji proganjaju s pitanjima o spin-offovima.

- Da, postoji mnogo mogućnosti za stvaranje spin-off serija. Mislim da je razlog za to što imamo mnogo snažnih likova, moćnih i kompleksnih. Oduvijek smo tome težili. Zato mislim da gotovo svaki lik iz 'La Casa de Papel' ima nešto što je vrijedno daljnje razrade, dakle spin-offa. Mogli bismo ih vidjeti u drugim kontekstima - rekao je nedavno, ali i naglasio da se o nekim novim projektima neće razmišljati sve dok se ne prikaže posljednji kadar serije.

- Tada ćemo procijeniti jesu li vrata doista otvorena za nove projekte i želimo li doista nešto više reći o nekom od likova - dodao je.

Jesús Colmenar, jedan od izvršnih producenata i redatelj pojedinih epizoda serije rekao je prije nekoliko mjeseci kako je svaki od likova dovoljno jak da zaslužuje svoju priču, a pojavile su se i glasine kako se razmišlja o seriji u kojoj bi središnji lik bio Berlin kojeg je glumio Pedro Alonso i njegove različite bivše djevojke.

Ni Alvaro Morte, koji igra vođu lopova Profesora, ne bi imao ništa protiv novog projekta.

- Bilo bi veliko zadovoljstvo vratiti se kao Profesor - rekao je - Sve je moguće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:28