BOGATI PROGRAM

Blockbusteri i klasici u novogodišnjem filmskom maratonu na AXN Adriji

Baby driver
 Promo
Na staru godinu, 31. prosinca filmski maraton kreće u 7:35 i 9:45 s dva nastavka kultnog „Karate Kida“

Ispraćaj 2020. godine na AXN Adriji bit će u znaku vječnih klasika i velikih blockbustera koji će krenuti već od jutra i trajati do dugo noć.

Na staru godinu, 31. prosinca filmski maraton kreće u 7:35 i 9:45 s dva nastavka kultnog „Karate Kida“, jedne od najpoznatijih franšiza svih vremena. Ralph Macchio i Pat Morita obilježili su ovaj klasik borilačke kinematografije koji je svojevremeno uprihodio više od 200 milijuna dolara. U 11:45 uslijedit će akcijski triler „Faster“ s Dwayne Johnsonom u ulozi sitnog kriminalca koji nastoji osvetiti bratovu smrt dok ga lovi korumpirani detektiv kojeg glumi Billy Bob Thornton.

Rano poslijepodne, od 13:25 obilježi će jedan od najpoznatijih filmove 2017. godine. Hit „Baby Driver“ redatelja Edgara Wrighta iznenadio je i publiku i kritiku probivši se među najhvaljenija izdanja te sezone ponajviše zahvaljujući atraktivnoj režiji i specifičnom stilu, dok su izvrne role zabilježili Ansel Elgort i Kevin Spacey. Akcijski dio dana zaokružit će u 15:25 blockbuster „Lovac na glave“ u kojem Gerard Butler ima zadatak uloviti traženu bivšu suprugu koju glumi Jeniffer Aniston.

U 17:20 i 19:00 na rasporedu su dvije komedije s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi. Prva je na rasporedu „Jack i Jill“ u kojem se uz njega pojavljuju Katie Holmes i Al Pacino, nakon koje slijedi crnohumorni hit iz 2008. godine „Zohan je zakon“.

Večernji program započinje s „Nova godina, nova ti“, ponajboljom pričom iz poznatog horor serijala „U tami“ koja je na rasporedu u 21:00. Radnja film smještena je, dakako, u Najluđu noć u kojoj babysitterica sprema osvetu protiv školskog nasilnika koji maltretirao djevojku natjeravši je na samoubojstvo. U 22:35 Milla Jovovich suočit će se s hordama zombijia u hitu „Resident Evil: Apokalipsa“, dok će prve minute nove godine pripasti klasiku Roberta Rodrigueza „Bilo jednom u Meksiku“. Treći i posljednji dio Rodriguezove „Meksičke trilogije“ ponovo donosi glave uloge za Antonia Banderasa i Salmu Hayek kojima se ovaj put pridružuju Johnny Depp, Mickey Rourke i Eva Mendes. Kasnonoćni termini rezervirani su za još dva uzbudljiva obračuna s živim mrtvacima. Akcijska komedija „Zombieland“ s Woodyjem Harrelsonom, Jessejem Eisenbergom i Emmom Stone kreće u 2:00, a nakon nje, u 3:20 slijedi horor „Ponos i predrasude i zombiji“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:42