PIŠE KNJIGU

BRYAN CRANSTON NAJAVIO 'Otkrit ću sve tajne i laži koje sam živio tijekom serije Breaking Bad'

 Kevin Winter / Getty
Poznati glumac potpisao je ugovor o izdavanju svojih memoara, koji će uključivati "tajne i laži koje je živio" tijekom šest godina snimanja hit-serije

Bryan Cranston je šest godina glumio ulogu Waltera Whitea, srednjoškolskog profesora kemije koji umire od raka pluća te se udruži sa bivšim učenikom u proizvodnji sintetičke droge methamphetamina.

Iako je i do serije 'Breaking Bad' imao uspješnu glumačku karijeru, ta ga je uloga vinula do zvijezda, a ovog je tjedna objavljeno kako je potpisao ugovor o izdavanju svojih memoara, koji će uključivati i "tajne i laži koje je živio" tijekom šest godina snimanja hit-serije. Knjiga će se pojaviti u knjižarama sljedeće godine.

U petoj sezoni emitiranja serija je ovjenčana s ukupno deset nagrada Emmy i sedam nominacija za Zlatni globus. Cranston je osvojio tri za redom Emmyja za istaknutog glavnog glumca, Zlatni globus za najboljeg glumca i dvije nagrade društva filmskih glumaca.

Nakon rada na seriji Cranston se okrenuo kazališnoj glumi i na Broadwayju trenutno nastupa u pohvaljenoj ulozi bivšeg američkog predsjednika Lyndona B. Johnsona u predstavi 'All The Way'.

Cranston na Broadwayju na premijeri predstave u kojoj je glumio predsjednika Johnstona (foto: Mike Coppola / Getty)

Između ostalog, glumio je u Oscarom nagrađenom filmu 'Argo' s Benom Affleckom, a poznat je po ulozi oca u tv-seriji 'Malcolm u sredini', koja je trajala sedam sezona i osvojila niz nagrada.

U novoj verziji filma 'Godzilla' gledat ćemo ga u ulozi lika pod imenom Joe Brody.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:01