Matthew Perry

‘Činilo se kao da imam sve, a zapravo sam bio vrlo osamljen i patio od alkoholizma‘

Matthew Perry
 Profimedia
Chandler iz Prijatelja piše autobiografiju iz razdoblja snimanja serije

Matthew Perry (52) piše autobiografiju u kojoj će se progovoriti o dijelu života koji je proveo snimajući seriju Prijatelji. Perry, koji je glumio mnogima najdraži lik, ciničnog Chandlera Binga, obećava kako će čitatelje odvesti "iza scene", a američki mediji pišu da će za svoj uradak dobiti sedmeroznamenkasti honorar.


Iz izdavačke kuće Macmillan's Flatiron Books koja je dobila svjetska prava na knjigu kažu da će to biti knjiga koju "fanovi Prijatelja dugo čekaju". S obzirom na to da će glumac progovoriti o problemima ovisnosti knjiga će također, kažu, biti važna svima koji vode slične osobne bitke, za sebe ili voljene osobe.
- Trebamo humor, trebamo katarzu i trebamo Matthewovu iznimnu priču ispričanu njegovim glasom - izjavila je Megan Lynch, predstavnica izdavača.


Ponovno okupljanje ekipe superpopularnog sitcoma u svibnju ove godine, još je jednom pokrenulo brojne priče o Perryjevom zdravstvenom stanju, problemima s alkoholom i drogom, pa i glasine da glumac nikad nije uspio pobjeći iz ralja ovisnosti. Pisalo se da je tijekom snimanja bio nesuvisao, po društvenim mrežama se vodio pravi rat između onih zgroženih njegovim propadanjem i onih koji su tražili da se glumca ostavi na miru.


- Bio sam u Prijateljima od svoje 24 do 34 godine... Nas šestoro bili smo posvuda. Gledano izvana, moglo se činiti kao da imam sve, a u stvari sam bio vrlo osamljen jer sam patio od alkoholizma - rekao je jednom prilikom, a u drugom intervjuu objasnio kako nikad nije došao na posao pod utjecajem alkohola ili droge.
- Bio bih strašno mamuran, do boli ali radio sam. No, s vremenom stvari su se toliko pogoršale da to više nisam mogao skrivati i svi su znali. - kazao je Perry i priznao je kako se baš ne sjeća otprilike tri godine, između treće i šeste sezone serije.
Sada će sve to, detaljno i otvoreno, ispričati u knjizi. Za čitatelje se ne mora brinuti, milijunska publika serije jedva je čeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:44