OSVETA NA TWITTERU

'PA TAJ ČOVJEK SE NE ZNA NI POČEŠLJATI KAKO TREBA' Stalloneov brat potpuno izgubio kompas nakon dodjele Oscara

MELBOURNE, AUSTRALIA - AUGUST 18: Singer Frank Stallone, brother of Sylvester, attends the after show party following his concert at The Forum Theatre on August 18, 2010 in Melbourne, Australia. Stallone had a one-off hit in the 1980's with his track "Far From Over" and has been brought to Australia by radio duo Hamish and Andy in an effort to resurrect his musical career. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images) *** Local Caption *** Frank Stallone
 Robert Cianflone / Getty / 2010 Getty Images
"Akademija bi se trebala sramiti. Jasno je kao dan da je pobjednik Sly. Ma koji Mark? To su sve holivudske budalaštine", tweetao je u ponedjeljak glumac i glazbenik Frank Stallone.

LOS ANGELES - Frank Stallone vrlo je teško podnio činjenicu da njegov stariji brat Sylvester ove godine nije dobio Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu, a gnjev je javno iskazao na Twitteru.

Kralj akcijskih filmova, šezdesetdevetogodišnji Sylvester Stallone, ove je godine bio jedan od favorita za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu "Creed", no zlatni kipiš pred nosom mu je odnio Britanac Mark Rylance za ulogu ruskoga agenta u filmu Stevena Spielberga "Most špijuna".

"Akademija bi se trebala sramiti. Jasno je kao dan da je pobjednik Sly. Ma koji Mark? To su sve holivudske budalaštine", tweetao je u ponedjeljak glumac i glazbenik Frank Stallone.

"Mark Rylance se, za boga miloga, nije uspio ni počešljati kako treba! Ovo je treći put da je Sly nominiran za Oscara. Moj je brat stvorio dvije američke ikone u 40 godina, boksača Rockyja i bivšeg vojnika Ramba. E da sam ja Mark, bilo bi me stvarno sram", nastavio je Stallone mlađi, pišući uvrede i psovke na svom Twitter računu.









No Sly je pokazao da zna gubiti. Na svom Instagramu objavio je fotografiju s dodjele Oscara na kojoj namiguje i drži prste u obliku slova V uz komentar: "Za sve prave Rockyje na svijetu - slijedite svoje snove."

Nakon toga je reagirao na bujicu neprikladnih bratovih tweetova: "Vrlo sam sretan. Pokušajte shvatiti.... da je moj brat vrlo emotivan jer je prema meni nastrojen zaštitnički i želi mi najbolje."

Drugi veliki filmski snagator, Arnold Schwarzenegger stao je u obranu svojeg filmskog i osobnog prijatelja napisavši na Facebook stranici: "Zapamti Sly, malo je važno što kažu drugi. Za mene si ti najbolji. Ti si pobijedio i vrlo sam ponosan na tebe."









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 18:57