Kulturama

Deborah Vance jedan je od najspektakularnijih likova suvremene televizije i gledamo je u sjajnoj trećoj sezoni "Komičara"

Jean Smart je Deborah Vance a kao Ave Danniels gledamo Hannah Einbinder

 Max/
"Ja sam komičarka i ne ispričavam se zbog svojih šala", mantra je Debore Vance, koja je uloga karijere za Jean Smart. Njezina je partnerica woke lezbijska scenaristica Ava Danniels (Hannah Einbinder)

Druga sezona serije "Komičari" ("Hacks") o srazu dviju kulturoloških civilizacija - stand-up komičarke Debore Vance (Jean Smart) na zalazu karijere i u raljama Las Vegasa te mlade televizijske autorice Ave Daniels (Hannah Einbinder), pripadnice generacije Z, duhovite i pametne, no posve nestabilne propovjednice woke kulture koja je i sama pala kao njezina žrtva - nikako mi nije sjela. Prva sezona, koju smo vidjeli 2021. godine, bila je pravo osvježenje donijevši dva jaka ženska lika čije su glavne karakteristike duhovita brzopoteznost. Naravno, svi smo poludjeli za likom Debore Vance, komičarkom koja je ravnopravno parirala svojim muškim kolegama, izgradila poslovno carstvo i izbrendirala se kao utjelovljenje elegantnog kič šika....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 09:03