EMILY U PARIZU

‘Emily nije dobrodošla‘, ‘Emily odje*i‘... stanovnike Pariza izludjeli turisti u potrazi za prizorima iz serije pa pišu grafite

Lily Collins i Lucas Bravo tijekom snimanja nove sezone

 Cyril Moreau/Bestimage/Profimedia/Cyril Moreau/bestimage/profimedia
Snimanje u Parizu produkcija će morati privesti kraju do lipnja kada zbog Olimpijskih igara na snagu stupa zabrana snimanja. Lokalce su izludjeli turisti u potrazi za scenama iz serije

Nakon treće sezone, koja se počela prikazivati krajem 2022. godine, Netflixova serija "Emily u Parizu" (Emily in Paris), iza koje stoji Darren Star, tvorac uspješnica poput "Beverly Hillsa", "Melrose Placea" i "Seksa i grada", dobit će i četvrtu sezonu, koja se snima u Parizu, ali i Italiji, piše Teen Vogue. Snimanje u Parizu produkcija će svakako morati privesti kraju do lipnja kada zbog Olimpijskih igara, koje se održavaju u Gradu svjetla, na snagu stupa zabrana snimanja.

I dok obožavatelji serije željno očekuju nove poslovne, ali prije svega ljubavne, zavrzlame s kojima se mlada Amerikanka u Francuskoj suočava, dio lokalaca, već se pokazalo, ne dijeli njihov entuzijazam, o čemu svjedoče ljutiti grafiti protiv Emily."Emily nije dobrodošla", "Emily odje*i" te "južni Pariz nije tvoj", neki su od natpisa kojim se neki stanovnici Pariza bune protiv serije, a nezadovoljstvo se iščitava i u naslovu iz novina Le Monde koji piše: "Misle da je susjedstvo njihovo. Emily u Parizu - invanzivni susjed", prenosi The Daily Mail, koji spominje i "pariški sindrom" koji se pripisuje turistima koji su zbog knjiga, filmova i serija poput "Emily u Parizu" razvili nerealistična i roamntizirana očekivanja od Francuske.

Emily je možda izazvala bijes nekih lokalaca, no neki Francuzi njeni su obožavatelji. Svjesna je toga i glavna glumica Lily Collins koja je u intervjuu kod Stephena Colberta iz 2022. godine otkrila da je prva dama Brigitte Macron "uistinu veliki fan". Ne čudi, stoga, da bi se Macron u novoj sezoni mogla nakratko pojaviti u Emilynom svijetu. Macron je, piše The Daily Mail, snimljena na setu serije. Prva dama u seriji je spomenuta još u prvoj sezoni kada je supruga francuskog predsjednika navodno podijelila objavu koju je Emily okačila na društvene mreže.

Ipak,više od Macron, fanove serije više zanimaju Emily i njen uži krug ljudi. Treća sezona završila je, naime, bombastično. Camille tijekom Gabrielovih zavjeta otkriva da zna za njegovu ljubav prema Emily te najavljuje svoju trudnoću. Alfie odlučuje da neće biti utješna nagrada te prekida s Emily. Hoće li Emily i Gabriel napokon završiti zajedno? Za Alfieja, to jest, glumca Luciena Laviscounta ne moramo, čini se, brinuti. S kolumbijskom zvijezdom Shakirom snimio je spot za pjesmu "Punteria", koju Kolumbijka pjeva s američkom repericom Cardi B, a ubrzo su uslijedile i priče o njihovoj navodnoj vezi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:53