10 GODINA

ENTER Zagreb je najbolji regionalni radio ove godine, odlučili su to glasovi publike iz Hrvatske i zemalja iz regije

Enterovci

 Press
Nagradu Ambasador za najbolji regionalni radio preuzeli su DJ-evi Entera Zagreb, Luka Jovica i Matteo Maćaš

ENTER Zagreb je najbolji regionalni radio ove godine, odlučili su to glasovi publike iz Hrvatske i zemalja iz regije.

ENTER Zagreb je u hrvatsku metropolu 2014. godine zvuk iz svjetskih klubova doveo na radio.

"Već deset godina smo tu zbog svojih vjernih slušatelja. Posebno me veseli da je ova nagrada stigla upravo na temelju glasova publike, i to ne samo iz Hrvatske, nego i susjednih država. Možemo biti ponosni da Zagreb ima radio koji je ambasador elektronske glazbe i izvan granica Hrvatske" – izjavio je direktor Entera Zagreb Dario Antunović.

Enter Zagreb već ima nagradu za radijsku emisiju godine, a njoj će se sad pridružiti nagrada za najbolji regionalni radio. Nagradu Ambasador za najbolji regionalni radio preuzeli su DJ-evi Entera Zagreb, Luka Jovica i Matteo Maćaš.

Glazbeni urednik Luka Jovica je pritom poručio: “Velika nam je čast osvojiti nagradu Ambasador, pogotovo gdje publika glasa. To znači da se naš rad puno cijeni. Ovo nam je glavna motivacija da budemo bolji, da radimo na kvaliteti, da gradimo ovu, malu, ali vrijednu scenu elektroničke glazbe i dalje.”

Vedran Car s Otvorenog radija, jedan od najprepoznatljivijih radijskih glasova u Hrvatskoj, ujedno i dugogodišnji DJ, ovogodišnji je dobitnik nagrade za Radijsku emisiju godine “Feel Good Club”.

Tradicionalno veliki interes je za kategoriju “DJ-a godine”, a ta titula je pripala talentiranom psy trance umjetniku Klaadi, dok je Hobin Rude osvojio istu kategoriju na regionalnom nivou.

Tvrđava sv. Mihovila, poznata i kao Tvrđava Kulture ljetos je pripremila event godine - uz nezaboravni koncert Bonoba.

Tijekom same svečane dodjele nagrade Ambasador, održan je glazbeno-umjetnički program na kojem su nastupili nagrađivani Je Veux & Andrea Ljekaj s pjesmom Wonder Never Ceases, Reper Iz Sobe i Anna Moor su izveli pjesmu Tajland. Program svečane dodjele bio je obogaćen s nastupom plesne skupine Flame koja je predstavila riječki brend ulične mode Linija te njenu novu zimsku kolekciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. srpanj 2024 11:26