SILVESTROVO NA TV-U

EVO ŠTO ĆETE ZA NOVU GODINU MOĆI GLEDATI NA TELKI Ako ne planirate putovanje ili ludi tulum za , onda vam ne gine TV ekran

 Dario Njavro za HRT

Ako ne planirate putovanje ili ludi tulum za Staru godinu, onda postoji i mala mogućnost da ćete Novu godinu dočekati uz televiziju. Što očekivati od nacionalne televizije? Već će dnevni program sadržavati silvestrovske elemente pa će tako gledatelji uživati u posebnom izdanju emisije Dobro jutro, Hrvatska, a sličan ugođaj donosi i magazin Život je lijep u kojem će posebno biti najavljen i program novogodišnje noći.

Sam je program za doček Nove godine kolaž četiriju emisija – dvije su temeljene na sudionicima uspješnih projekata iz 2015. – The Voiceu – Najljepšemu glasu Hrvatske i Maestru. Dvije su najava projekata koji će, kako se očekuje, obilježiti 2016. godinu – talk-show s Tarikom Filipovićevem i satirični magazin ekipe News-bara.

Upravo će posebnom novogodišnjom epizodom pod nazivom Montirani proces započeti kolaž-emisija, a uvod će prema najavi biti satirični osvrt na godinu na zalasku kroz sva područja života Hrvatske – od trenutačnih političkih do sportskih zbivanja.

Uslijedit će Silvestro – emisija u kojoj će ozbiljna glazba dobiti crtu neozbiljnosti i novogodišnjeg ugođaja, a protagonisti će uz neočekivane izvedbe i goste biti sudionici glazbeno-zabavne emisije Maestro. Voditelj Duško Ćurlić pozvat će ih da zamijene mjesta i zauzmu pozicije na koje nismo navikli u uobičajenom formatu emisije koja promiče umijeće dirigiranja. Uz dosadašnje pobjednike, glumce Ozrena Grabarića i Borka Perića, članove žirija i Simfonijski orkestar HRT-a u emisiji ćemo vidjeti i kako se mentori dirigenata natjecatelja snalaze u pjevanju i sviranju.

Posebno izdanje emisije koja bi trebala započeti s redovitim emitiranjem u drugoj polovici siječnja, talk-show s Tarikom Filipovićem, u novogodišnjoj će noći tek najaviti što možemo očekivati. Središnja je gošća nagrađivana i poznata glumica Zrinka Cvitešić koja će Tariku, uz Olivera Dragojevića, dovesti i neočekivane goste, pokazati kako se glumi, pjeva i smije, a bit će i otkrivanja pikantnih pojedinosti iz života – kako Zrinkina, tako Tarikova.

Mentori The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske, natjecatelji prve sezone i glazbeni gosti svojim će nas glasovima i neobičnim glazbenim suradnjama uvesti u novu 2016. godinu. Vidjet ćemo mogu li voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić zaplesati, kako zvuči duet Tonyja Cetinskoga i Jacquesa Houdeka, kako pjevaju Indira i njezin tim te može li Ivan Dečak osnovati bend od svojih natjecatelja iz prve sezone. Posebno će zanimljivo biti vidjeti kako zvuče natjecatelji prve sezone kad su im prateći vokali Petar Grašo i Marko Tolja, a bend koji ih prati Pavel ili Pshomodo Pop.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 21:25