POVRATAK DEXTERA

Fanovi došli na svoje: Na ekrane se vraća serijski ubojica koji ubija serijske ubojice

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
"Je li ovo stvarno?", "Najsretnija sam na svijetu, tako mi je nedostajao", bili su neki od komentara

Serijski ubojica i policijski forenzičar Dexter vraća na male ekrane, bar nakratko.

Istoimena serija pratila je policijskog forenzičara Dextera Morgana koji je zapravo serijski ubojica koji se specijalizirao za ubijanje serijskih ubojica. Nakon osam sezona koje su se prikazivale od 2006. do 2013. godine, kraj je brojne fanove ostavio razočaranima, stoga jedva čekaju nove nastavke.

Televizijski kanal Showtime potvrdio je da su naručili 10 novih epizoda serije, a glavnu ulogu će i dalje tumačiti glumac Michael Carlyle Hall (49), a kreator serije također ostaje Clyde Phillips. Snimanje počinje već iduće godine, a prve epizode mogli bismo gledati u jesen 2021.

image
Steven Bergman/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

- Dexter je tako posebna serija, kako za milijune njegovih fanova tako i za Showtime. Dogovorili smo se da ćemo nove nastavke uzeti u obzir ako smislimo dovoljno kreativan nastavak ove briljantne i originalne serije. Sretan sam što vam mogu otkriti da su Clyde Phillips i Michael C. Hall pronašli način i sad jedva čekamo da je snimimo i objavimo - rekao je Gary Levine iz Showtimea.

Fanovi su nakon ove vijesti koju čekaju posljednjih sedam godina ostali u ekstazi.

"Napokon", "Dexter spašava 2020.", "Ne mogu dočekati, taman sam ponovo pogledala sve prethodne epizode i sad se vraća", "Je li ovo stvarno?", "Najsretnija sam na svijetu, tako mi je nedostajao", bili su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:07