SPORNI DETALJ

Fanovi zgroženi ženom u toplesu u dječjem crtiću: ‘Pokazat ću ovo djeci, neka i ona budu traumatizirana k‘o ja‘

The Rescuers

 Screenshot YouTube
Nakon ‘Shreka‘, fanovi animiranih filmova otkrili su novu neprimjerenu scenu za odrasle

Nakon što su u popularnom animiranom filmu "Shrek" gledatelji uočili neprimjerenu scenu za odrasle, sada se novi crtić našao u središtu pozornosti.

Riječ je o animiranom filmu "The Rescuers" (hrv. "Spasitelji") iz 1977. godine, koji je dostupan na kanalu Disney+, a u kojem glavnu ulogu imaju miševi.

U sceni u kojoj miševi Bernard i Miss Bianca pokušavaju spasiti siroče Penny, u jednom se kadru vidi žena u toplesu kako stoji na prozoru.

image

The Rescuers

Screenshot YouTube

Međutim, 1999. godine Disney je napravio drugu verziju crtanog filma jer je prva sadržavala 'neprihvatljivu pozadinsku sliku'.

Upravo se o toj sceni pokrenula rasprava na Redditu, gdje je jedna obožavateljica Disneyja napisala: "Ovo mi je bio omiljeni crtić u djetinjstvu. Nisam znala za ovu scenu do prije nekoliko godina."

"Štooooo?! Nikada nisam ovo primijetio!", komentirao je drugi korisnik Reddita, dok je treći dodao: "O Bože... Hvala što ste me podsjetili na ovaj grozni crtić. Gledat ću to sa svojom djecom pa nek i oni budu traumatizirani. Tradicija je tradicija. Haha, samo se šalim."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:22