MARGINA DRUŠTVA

FOTO: LEGENDARNA NARKO BANDA 21 GODINU POSLIJE Zvijezde legendarnog 'Trainspottinga' okupili se na promociji nastavka filma, pogledajte kako izgledaju

Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), Begbie (Robert Carlyle) i Renton (Ewan McGregor)
 Russell Cheyne / REUTERS

Gala premijera filmskog hita 'T2 Trainspotting' ovog se vikenda održala u Edinburghu u Škotskoj, a grad nije mogao bolje biti izabran budući je on i glavno mjesto radnje nastavka kultnog filma iz 1996. godine koji se zbog svoje kvalitete, ali i kultnog statusa kojeg uživa već više od 20 godina s pravom smatra jednim od najboljih britanskih filmova ikad snimljenih.

Premijera je privukla brojne poznate ličnosti na čelu s kompletnom glumačkom ekipom oba filma (Ewanom McGregorom, Ewanom Bremnerom, Johnnyjem Leejem Millerom i Robertom Carlyleom) koju je predvodio redatelj i oskarovac Danny Boyle.

Osim što su se fotografirali na velikom crvenom tepihu glumci i redatelj su okupljenim obožavateljima dijelili autograme i slikali selfieje. 'T2 Trainspotting' će nakon projekcije na filmskom festivalu u Berlinu krenuti u kino distribuciju kako u svjetska, tako i u domaća kina (23. veljače).

Dio atmosfere sa svjetske premijere filma pogledajte u fotogaleriji.

'T2 Trainspotting' nastavak je priče o Rentonu, Spudu, Sick Boyu i Begbieju. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom. Svi ga čekaju: Spud, Sick Boy i Begbie. I drugi stari prijatelji također ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, autodestrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.

Prod DB © Figment Film/Noel Gay Motion Picture Ltd / DR
TRAINSPOTTING (TRAINSPOTTING) de Danny Boyle 1996 GB
avec Ewan Bremner, Ewan McGregor et Robert Carlyle
trio
d'apres le roman de Irving Welsh, Image: 174287416, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies
Ewan Bremner, Ewan McGregor i Robert Carlyle u originalnom filmu

Uz povratak praktički identične filmske ekipe ispred, ali i iza kamere, nesmunjivo je da je 'T2 Trainspotting' jedan od najiščekivanijih filmova prve polovice 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:00