TOP I FLOP S CRVENOG TEPIHA

FOTO: MODNI POBJEDNICI I GUBITNICI OSCARA 2019. Lady Gaga oduševila crninom i dijamantnom ogrlicom starom 141 godinu, najbolja glumica ipak podbacila

Olivia Colman, Rachel Weisz, Pharrell Williams, Charlize Theron, Lady Gaga
 Profimedia, REUTERS
 

Charlize Theron (43), odnedavno brineta, na dodjeli Oscara u Los Angelesu blistala je u plavoj kreaciji otvorenih leđa modne kuće Dior, zbog koje su je modni kritičari stavili na sam vrh liste najbolje odjevenih zvijezda.

Glumica je i inače besprijekornu liniju dodatno istesala zbog uloge u filmu "Atomska plavuša" ("Atomic Blonde") iz 2017. treniravši boks i različite borilačke vještine.

- Vježbe su bile brutalne. U teretani sam provodila najmanje pet sati, svaki dan, bez iznimke - izjavila je tad Charlize, a rezultati su i više nego vidljivi.

Među najbolje odjevenima našla se i Rachel Weisz (48) u dvodjelnoj crvenoj haljini s detaljima od lateksa Givenchy Couturea.

Ni Lady Gaga (32) nije pogriješila - crnu kreaciju omiljenog joj dizajnera Alexandera McQueena upotpunila je 141 godinu starom ogrlicom od žutog dijamanta luksuznoga brenda Tiffany. Isti komad nakita svojedobno je nosila i Audrey Hepburn, zvijezda kultnoga filma "Doručak kod Tiffanyja" iz 1961. godine.

Tko je još oduševio na crvenom tepihu, pogledajte u galeriji.

Kao i svake godine, neke su zvijezde modno podbacile i završile na omraženoj listi najgore odjevenih.

Iako je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu u filmu "Miljenica", engleska glumica Olivia Colman (45) nije oduševila Pradinom zelenom haljinom.

Već pomalo dosadan bio je i glazbenik te producent Pharrell Williams (45) - bermude, bijele čarape i niske cipele Dr. Martens toliko puta vidjeli smo na njemu da više nije vrijedno spomena - komentirali su mnogi.

Druge najgore odjevene na Oscarima 2019. pogledajte u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:59