LIMENI LJUBIMAC ČOVJEKA-ŠIŠMIŠA

FOTO: OTKRIVENA NOVA BATMANOVA 'PILA' Obožavatelji se na društvenim mrežama šale da izgleda malo 'jeftino', ali svejedno impresivno

 Matt Reeves / TWITTER
 

Premda mu je premijera zakazana tek za 25. lipanj 2021. godine, redatelj novog filma o superjunaku Batmanu Matt Reeves novim fotografijama sa snimanja nastavlja golicati maštu obožavateljima diljem svijeta.

Nakon što je ove godine na Valentinovo objavio snimku probe za kameru na kojoj se moglo vidjeti kako glumcu Robertu Pattinsonu stoji maska Čovjeka-šišmiša te nakon curenja snimke sa snimanja na kojoj se mogao vidjeti kako kaskader vozi Batmanov motor, Reeves je u srijedu objavio tri fotografije Batmanovog automobila, piše Variety.

Batmanov automobil izgleda kao dorađena verzija običnog automobila te je u tom smislu znatno drukčiji od Tumblera kojeg je koristio Batman iz filmova Christophera Nolana i od stiliziranih automobila iz filmova Tima Burtona i Joela Schumachera. Također, fotografije Batmanovog automobila u ovom slučaju služe i kao prvi pogled na Batmanovo odijelo, no ono se zbog mračne prirode fotografija ne vidi najbolje.

Automobil je stilski ujednačen s već viđenim motorom te predstavlja stilski odmak u odnosu na prethodne filmove o Batmanu. Obožavatelji su se na društvenim mrežama našalili da djeluju dosta "jeftino", što znači da Bruce Wayne, čovjek iza maske Batmana, svoje znatno obiteljsko bogatstvo troši na druge stvari.

Premda je izbor Roberta Pattinsona dočekan s određenom skepsom, budući da mu ljubitelji filma još nisu "oprostili" pojavljivanje u Sumrak sagi, prvi test kamere pokazao je da mu maska Čovjeka-šišmiša dobro stoji. Doda li se tome činjenica da je Pattinson nakon Sumrak sage glumio u cijelom nisu neobičnih filmova koji su od njega tražili ozbiljnu i raznovrsnu glumu, odluku da mu se dade ta zahtjevna uloga danas više nitko ne osporava.

U jednoj od epizoda serijala Polimac preporučuje filmski je kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac analizirao izbor Pattinsona pa vam taj video donosimo u nastavku teksta:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:55